MustafaDilli23
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- Mustqfq
Discord:
Mustqfq#9990
Mustqfq#9990
Renthor#6935

Citrus#4361
Tıklanabilir hologramlar var artık bu tıklama işlemi için skripte gerek yok. Hatta görünen herşey sadece hologramla bile yapılmış olabilir. Birazcık araştırması yeter.Bence Bunu Skript+Holographic Displays İle Yapmış Olabilirler.
Sağ Tık Olayı Varsa Skript İledir Diye Tahmin Ediyorum. Hologramlar İse Holographic Displays İle Yapılabilir.
Tabi Olayın En Basit Hali Bu Skriptle Yapsanız Bile Biraz Kafa Yormanız Gerekebilir.
Bilen Arkadaşlar Bana Laf Sölemesseler Sevinirim. Tahmini Sölemekteyim. Kendi Düşüncemdir
ByRegular#7539
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Hayır ne hologram ne de armor stand vs değil. Buyur ama ücretli bir eklenti. :D Bende eskiden oranın oyuncusuydum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Renthor#6935
Bildiğin herkez saçmalamış. Bilmediğiniz şeyi neden yazmaya çalışıyorsunuz ki?
Dostum aradığın eklenti şu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretli bir plugin ve benzeri de yok diye sanıyorum.
Ceko37#9713
Ayıp Ettin İnsanlara Böyle Davranman Bir Hata.
Bilmememiz Suç Değil Önemli Olan Öğrenmek Ve Herkes Bildiği Ve Düşündüğü Şeyleri Söylemiş.
Kusura Bakmayın Burda Bana Göre Hiçbir Halukarda Haklı Çıkamassınız.
Renthor#6935
Haklısın
ayrıca herkes doğru söylemiş o pluginlerlede yapılabilir diye düşünüyorun
Ayıp Ettin İnsanlara Böyle Davranman Bir Hata.
Bilmememiz Suç Değil Önemli Olan Öğrenmek Ve Herkes Bildiği Ve Düşündüğü Şeyleri Söylemiş.
Kusura Bakmayın Burda Bana Göre Hiçbir Halukarda Haklı Çıkamassınız.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!