Bulundu Bu pluginin adı ne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan61SD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan61SD

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Bazı sunucularda gördüm mesela ocak ayı sezonu yazıyor altında süresi 5 gün mesela sonra altında Listelenen:Öldürme yazıyor holograma sağ tıklayınca ölme asist fln oluyo ve arkadaki armorstandlar değiliyor bu pluginin adı ne acaba?

Leaderheadsdan bahsediyorsun sanırım

Bazı sunucularda gördüm mesela ocak ayı sezonu yazıyor altında süresi 5 gün mesela sonra altında Listelenen:Öldürme yazıyor holograma sağ tıklayınca ölme asist fln oluyo ve arkadaki armorstandlar değiliyor bu pluginin adı ne acaba?
LeaderHeads var birde "uLeaderBoards" bu eklentiyi tercih ederim bende kullanıyorum çok detaylı araştırıp bulabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretsiz olarakta bunu kullanabilirsin.

al dostum ücretsiz çok iyi bir sıralama plugini ücret vermene gerek yok.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl