Bulundu bu npc pluginin ismi nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
Normal npc den çok daha büyük şekilde gördüm. Ve resource pack kullanılmadan yapılmış

1751562436858.webp

Görünen o ki Craftrise sunucusundasın. Bu NPC pluginini bilmiyorum ama özel de yazmış olabilirler. Boyutu büyük NPC oluşturmada hem yardımcı olacak bi plugin biliyorum. Oda FancyNpcs istersen kullanıp deneyebilirsin. İyi Forumlar dilerim.

Minecraft'ın yeni sürümlerinde scale diye bir attribute eklendi (Hatalı söylemiş olabilirim.) ve bu attribute, çoğu entity'nin boyutunu değiştirmene yarıyor. Oyuncu gibi türlerdeki varlıkların boyutunu istediğin gibi yönetebiliyorsun ve bu Minecraft'ın kendi özelliği. Aşağıda komut örneği verdim fakat net bir kaynak bulamadım, bunu citizens eklentisine entegre etmek mümkün (skript/plugin).

/attribute @a minecraft:generic.scale base set 6 tüm oyuncuların boyutlarını büyütür.

/npc attribute scale 1.5 komutu ile boyutunu büyütebilirsin. diğer yapabileceğin ayarlar içinde bu kaynağı okuyabilirsin herşey mevcut.

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
ben bu eklentiyimi kullanıyo bilmem ama Citizens eklentisinde böyle bir özellik mevcut. ki bende kendi sunucumda citizens kullanıyorum.
Güzelmiş ben normalde FancyNpcs gibi şeyler kullanıyorum. Bilmiyordum citizens'de böyle bir özellik olduğunu

1751571012359.webp

Bana göre hala en iyi npc eklentisidir bak mesela :D böyle yapmakta çok zevkli komutu "/npc attribute scale 0.2"

beki bunu yapmak için fancynps de hangi komudu kullanıyoruz ? nasıl yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl