Bu nasıl adalet?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahlukat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 747
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahlukat

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
56
Minecraft
mahlukat

Discord:

mahlukatt

ban yemem inş
Biliyorsunuz dün 4 kişi forumdan yasaklandı o kişiler yasaklanmadan önce Felox bir konu paylaştı konuda çoğu kişinin sırlarını ortaya dökeceğini söyledi.
Peki Reaven adlı takımda bulunan @Kreof neyi bekledi felox hesap değiştireli uzun zaman oldu ve bu ssler feloxun eski hesabından alınmış ssler bu arkadaş neden bunu bu güne kadar bekletti ve feloxun açacağı konuyu görünce sorunsal açtı?

Aydınlatın agalar ben bu mantıkla ilerledim (:

felox hesabını nitro için değişti :D kreof neden bekletsin ki? kendi zararına olur öğrendiği an bildirmiş işte

Merhaba, sadece bilgilendirmek için yazıyorum.
Konuşmaları Emirhan'ın eski hesabından yaptıkları için mantıken yan hesabından ssleri almış.
Konuyu görünce açma konusu da Emirhan'lar konu içerisinde görüldüğü gibi dün itiraf etmiş.
Buda demek oluyor ki haberi olur olmaz zaten konuyu açmış

Merhaba, sadece bilgilendirmek için yazıyorum.
Konuşmaları Emirhan'ın eski hesabından yaptıkları için mantıken yan hesabından ssleri almış.
Konuyu görünce açma konusu da Emirhan'lar konu içerisinde görüldüğü gibi dün itiraf etmiş.
Buda demek oluyor ki haberi olur olmaz zaten konuyu açmış
ssler çok önceden alınmış ama :/

1625523467017.png

bak şimdi anlamıyorsun galiba bu ssler atıldığı gün alınmış fakat şimdi paylaşılmış senin anlattığın gibi bir durum yok.
Niye anlamadığını bir türlü çözemedim.

1625523888268.png

Emirhan, Creax diye birinin tasarımlarını paylaştığını söylemiş Kreof'a.
O Creax galiba yan hesapları bir bilgim yok.Bunu 05.06.2021 tarihinde konuşmuşlar.
Emirhan dün gelip o Creax olduğunu itiraf etmiş mevzu bu.Sslerde 05.07.2021 tarihinde çekilmiş.

Niye anlamadığını bir türlü çözemedim.

Ekli dosyayı görüntüle 180681
Emirhan, Creax diye birinin tasarımlarını paylaştığını söylemiş Kreof'a.
O Creax galiba yan hesapları bir bilgim yok.Bunu 05.06.2021 tarihinde konuşmuşlar.
Emirhan dün gelip o Creax olduğunu itiraf etmiş mevzu bu.Sslerde 05.07.2021 tarihinde çekilmiş.
he şimdi anladım

Felox dün itiraf ettiği için ve biz bu olayı 1 ay önce yaşadığımız için olabilir mi?

Konuyu bile anlamamışken, forumdaki adaleti sorgulayan insanlardan birisisiniz. Size tavsiyem, konu hakkındaki kesin hükmünüzü belirtmeden önce konuyu anlayın. Ardından adaletin olup olmadığına karar verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl