Tanıtım Bu Mod Minecraft'taki En İyi Dekorasyon Modu Olabilir Mi? | BiblioCraft Mod Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucassy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14
Minecraft
McZioxyl

Discord:

Emirhan#0430

BiblioCraft-Mod.jpg

Giriş & Ön Bilgi

Konuma hoş geldiniz MC-TR üyeleri. Bugün sizlerle, Minecraft'ın en tartışmalı konularından biri olan "dekorasyon" konusu hakkında bizlere resmen devrim yaşatan, gözlerimize hitap eden, hemen tasarım yapma, ev inşa ederek içerisini bunlar gibi dekorasyonlarla donatma dürtülerimizi uyandıran başarılı bir modu detaylarıyla açıklayıp, görseller, rehber videolar ve indirme linkleriyle sizlere sunacağım.

SAll.png

BiblioCraft'ı Bir De Yapımcısından Öğrenin!

(İngilizce'den çevrilmiştir.)
"Hoş geldiniz! BiblioCraft, Minecraft'ın estetik güzelliği ve kullanımı kolay bu modun yapımı 2013'de başlamıştır ve ilk versiyonu 2015'de yayımlanmıştır. Bu mod, içerisinde bir kitabı barındıran sunucuda oynayan birisinin kalkıp "Neden Minecraft'ta kitaplar için daha detaylı kitaplıklar olmasın ki?" demesiyle ortaya çıkmıştır. Evet, o kişi ben oluyorum. Bu fikir aklıma geldi ve kitapları Minecraft'ta daha iyi muhafaza etmek için, yani Minecraft'ta kitaplıkları geliştirmek için çalışmalara başladım. Modun ismi olan "Biblio" Yunanca'da "kitap" kelimesinin karşılığıdır. Kitap rafları, hem gösterişli olmak için, hem de üzerinde ne kadar kitap olduğunu göstermek için tasarlanmıştır. Minecraft'ta kitap yazdıktan sonra neden bu raflarda depolamak istemeyesiniz ki? Derken, "neden kitap rafı yapmakla kalayım ki?" diye düşündüm. Böylelikle üzerinde çalıştığım moda bazı eklemeler katmaya karar verdim. Sonuçta, Minecraft'ta güzelleştirilebilecek birçok eşsiz blok vardı." - Joseph D. Sinclair

Coka5tlWAAA04d7.jpg

Minecraft'a Neler Katıyor?
Kitap Standı : Sizden başka kimsenin anlayamayacağı yazılarla dolu büyülü bir kütüphane inşa edin.

Cam Kasa : Artistik kıyafetlerinizi burada bütün ziyaretçilerinize gösterin.

İksir Rafı : Zehirlerinizi artık envanterinizde taşımanıza gerek yok!

Bahçe Eşyaları Standı : Basit aletler için dört geniş yer. Aletlerinizi burada sergileyin ve ihtiyacınız olduğunda buradan alın.

Raf : Odaları bu rafla süsleyin ve herkesin görmesi için hediyelik eşyalar görüntüleyin.

Dizgi Tablo : Kelimeler bu tablonun yardımıyla daha hızlı yayılabilir. Kaydedilen kitapları klasör kopyalama ve aktarma yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın…

Matbaa
: … ancak paylaşım da imzalı (veya büyülü) kitapları kopyalayarak dağıtımı hızlandıracak olan bu dahice mekanizma ile yapılabilir.

Masa :
Bir sonraki JK Rowling olmak daha kolay olamazdı. Bir sonraki en çok satan romanı bu masaya yazın, imzalayın ve yakında kelimeler yayılacak…

Yemek Tabağı : Artık sandıklardan veya yerlerden yemek yemeyin, yemek deneyiminize bir sınıf dokunuşu ekleyin.

Süslü Fener : Komşulara ön bahçedeki meşalelerinin bir önceki dönemin kalıntısı olduğunu gösterin!

Fantastik Lamba : Evde meşale kirliliği yok, 3 farklı ışık yayan lamba modelinden birine yükseltin!

Disk Rafı : Kayıt koleksiyonunuzu veya o güzel yemek tabaklarını gösterin.

Harita Çerçevesi : Hedef alan haritacı için haritalarınızı ve daha fazlasını görüntüleyin.

Masa Zili : “Ding Ding”

Kilit ve Anahtar : Kapların içine gizlice girilmesini önleyin.

Atlas : Yolculuk Haritası olarak kullanılabilen ve ara noktalara sahip olabilen bir kitap. Birçok harita tutabilir, böylece oyuncu haritadan çıktığında, oyuncu bir sonraki haritaya yürür.

Vida Tabancası : Rüzgar çıkarmadan önce masa örtülerini sıkın.

Koltuk : Bunca yıldan sonra nihayet oturmak ve Minecraft'ta dinlenmek için bir yer, artık merdivenlerde oturmak yok. Koltuk Arkalıkları ile de özelleştirin.

Pano : Bu kullanışlı kontrol listesi kitabı ile günlük işleri asla unutmayın.

Pusula Hazırlama : Haritada bu önemli yerleri işaretleyin.

Mezura : Yine ne kadar oldu? 57? 58? Artık ölçüm için manuel işçilik gerekmez!

Monokl : Gerçek bir beyefendi ol.

Redstone Kitap : Kitaplık ile kullanılır. Her zaman istediğiniz gizli girişi oluşturun.

Vitrin : Bu nadir eserleri ekrana koyun.

Zırh Standı : Eve geldiğinde veya evden ayrılırken zırh setlerini donat ve donat.

Okuma Gözlükleri : Gizli mod bilgilerinin küçük dünyasına bakın.

Harita Çerçevesi : Hedef alan haritacı için haritalarınızı ve daha fazlasını görüntüleyin.

Tabii çok daha fazlası da var.. Anlatmaya gerek yok. İşte görüyorsunuz!

maxresdefault.jpg

biblio180showcase.png

2013-04-30_15.28.04.png

maxresdefault (1).jpg

2013-04-30_15.51.10.png

paintings.png

screen-0.jpg

Özet

Bu fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi bu mod Minecraft'ın estetiğini yeniden şekillendirmiştir. Benim görüşümce harika detaylara sahip, Minecraft'ın en güzel modları arasında aday gösterilmeye değer. Ayrıca bu mod çıkışından sonra büyük kitleler tarafından destek aldı ve şu an kendi websitesine bile sahip. Umarız gelişmeye devam eder.

Sözlük

Anlamlarını bilemeyeceğiniz kelimeler burada yer almaktadır.
mod : Minecraft'ı daha eğlenceli kılmak için oyuncular tarafından derlenen, oyuna yeni içerikler getiren küçük eklentiler.
JK Rowling : Dünyaca ünlü bir yazar.
Biblio : Yunancada "kitap" anlamına gelen kelime.
stand : Bazı nesneleri sergilemek için kurulan tezgah.
Joseph D. Sinclair : Bu modun yapımcısı.

İndirme Linkleri ve Rehber Videoları

BibloCraft modunu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsiniz. Ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
da modu tanımanıza yardımcı olacak videoyu izleyebilirsiniz.

Bitiş

Bu konuda, Minecraft'ın sayılı modlarından olan estetik zevki artırmayı amaçlayan dekorasyon temalı mod olan BiblioCraft'ı inceledik. Umarım eğlenmişsinizdir! Başka bir konuda tekrar görüşmek üzere..

minecraft_steve_3d_render_waving_by_dogebit_d8ei92r-fullview.png

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 132
Gerçekten çok güzel bir mod çok sevdim mutlaka deneyeceğim. Bilgi için teşekkürler

DecoCraft vardı sanırım o da güzel bir mod.

Güzel mod çok hoş indirdim bile

Dayı çok güzel heee

Böyle bir konu açtıgın için teşekkür ederim çok hoş bir mod gibi gözüküyor en kısa zamanda indirip deneyeceğim.

Çok güzel bir mod plugin olsaymış tam Creative server ları için olurmuş :mc_264-0:

Çok güzel mod çok hoş ve konuda harika :))

Canı sıkılan arkadaşlar için oldukça güzel bir mod olduğunu düşünüyorum ki gerek konu dizaynı gerekse de anlatım tarzınız çok hoşuma gitti <3

Konu Tasarımı Felan cok hoş olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl