xVeryz
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 42
- Minecraft
- Rotxeein
Discord:
rotxeein0
rotxeein0
rotxeein0
Anladım, çok teşekkürler. Olursa söylerim ve insanlarda bilgilenir konuyu kilitlersiniz.Spigot.yml'den değişebiliyor sanırsam. Skripte gerek yok
rotxeein0
Hangi ayarı kısıcam veya kapatıp açmam gerekiyor? Hiç bir fikrim yok fakat;Spigot.yml'den değişebiliyor sanırsam. Skripte gerek yok
Hocam zamanınızı aldım kusura bakmayın. Spigot.yml'den yapılmıyormuş. Authme messages.yml dosyasında;Hangi ayarı kısıcam veya kapatıp açmam gerekiyor? Hiç bir fikrim yok fakat;
send-namespaced: true - bunu false yaparsam olur mu?
rotxeein0
Hiç sorun değil fakat ben authme kullanmıyorum yani giriş - kayıt plugini kullanmıyorum kendim skript ile geliştiriyorum bu yüzden plugin kullanmadığım içinde başkası oyundayken diğer başkası onun adıyla oyuna girip o oyunda olan adamın zevkini bozuyor ve savaştayken hesabına girip savaş sırasından atılıp eşyalarının yere düşmesini sağlıyor. Bu yüzden istedim böyle bir skript.Hocam zamanınızı aldım kusura bakmayın. Spigot.yml'den yapılmıyormuş. Authme messages.yml dosyasında;
same_nick
same_ip_online
bu kısımlara istediğiniz mesajı atayabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!