Bu hayata yeni bi renk hiç gelmeyecekmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 736

Kakarotto

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Ne bileyim bi uzaylı saldırısı, meteor düşmesi, zombi salgını, buzul çağ, insanların çoğunu öldürecek bişey, zorlu hayat şartları, kıyamet yani artık olmuş sene 2018 bişeyler olsunda şu sıkılmaktan kurtulalım öleceğimi bilsemde umrumda değil yeterki saydıklarımdan herangi biri olsada şu salak saçma düzenden bi kurtulsak...

Ne bileyim bi uzaylı saldırısı, meteor düşmesi, zombi salgını, buzul çağ, insanların çoğunu öldürecek bişey, zorlu hayat şartları, kıyamet yani artık olmuş sene 2018 bişeyler olsunda şu sıkılmaktan kurtulalım öleceğimi bilsemde umrumda değil yeterki saydıklarımdan herangi biri olsada şu salak saçma düzenden bi kurtulsak...
Dolar 7 olmuş daha ne rengi istiyorsun Allah aşkına

SydeFQ Haykırdım Ulan hahahhaha

Bu dediklerin belki oluyor, ama bizim ya da senin haberin yok...

Bencede aga beee şöyle dünyanın 2 katı bir meteor dünyaya çarpsada dünya yok olsaa offff en güzel rengi görmüş oluruz hayal etmesi bile güzel beee

Ben halimden mutluyum forumda paket yapmaya başladıktan sonra insanları mutlu etmek benide mutlu eder skript konularınada anlayabildiklerime yardım ediyorum şuanlık buda beni mutlu ediyor reel'de ise beni seven benimde sevdiğim insanlar var ölmek felan istemiyorum ;)

@SydeFQ Emin ol daha da çıkar :'D

Dur bakalım istediğin şeyler olmaya yeni başlıyor. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl