Enesarslntrk
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
Emir#1288
amoreas
Bu hangi plugin, texture gerektiğini biliyorum hangi plugin ile menü bu şekilde interaktif yapılıyor onu soruyorum.
(ss Adal'ın sunucusundan)
Ekli dosyayı görüntüle 197638
Furkanzyldrm#2018
Bu hangi plugin, texture gerektiğini biliyorum hangi plugin ile menü bu şekilde interaktif yapılıyor onu soruyorum.
Furkanzyldrm#2018
Hayır onu sormuyor.BattlePass.
The_Sepultura#8776
Bu itemsadder eklentisi ile yapılmış bir menü. Menü ilk önce pixel formatda yapılıyo daha sonra itemsadder ile oyuna ekleniyor. %img_resimisim% şeklinde menüye yazılıyor display_name yerine. İsteyenler olursa bununla ilgili detaylı konu açabilirim.Bu hangi plugin, texture gerektiğini biliyorum hangi plugin ile menü bu şekilde interaktif yapılıyor onu soruyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 197638
Çok yardımı olur şimdiden teşekürlerBu itemsadder eklentisi ile yapılmış bir menü. Menü ilk önce pixel formatda yapılıyo daha sonra itemsadder ile oyuna ekleniyor. %img_resimisim% şeklinde menüye yazılıyor display_name yerine. İsteyenler olursa bununla ilgili detaylı konu açabilirim.
Emir#1288
Detaylı ve gösterimli bir şekilde açarsan çok yararlı olur, bekliyor olucağım.Bu itemsadder eklentisi ile yapılmış bir menü. Menü ilk önce pixel formatda yapılıyo daha sonra itemsadder ile oyuna ekleniyor. %img_resimisim% şeklinde menüye yazılıyor display_name yerine. İsteyenler olursa bununla ilgili detaylı konu açabilirim.
Inxity#3240
Hayır ItemsAdder değil, texturepack + Battlepass eklentisi yeterli.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Furkanzyldrm#2018
texture pack olduğunu konuyu açan kişi zaten biliyor cümlede belirtmiş fakat itemsadder plugini ile de guiler düzenlenilebilir .Hayır ItemsAdder değil, texturepack + Battlepass eklentisi yeterli.
SonNefes23
texture pack olduğunu konuyu açan kişi zaten biliyor cümlede belirtmiş fakat itemsadder plugini ile de guiler düzenlenilebilir .
The_Sepultura#8776
Şuan yanlış konuşuyorsun zaten default itemleri kullanmak zorunda değil kendiside item yapıp ekleyebilir. Adında göründüğü gibi item ekleme plugini buGereksiz para saçmak olur ve items adder ile gelen o saçma itemler çekilmez :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!