Bu forumla ilgili bilenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zdendon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zdendon

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3

Arkadaşlar belki konu başlaığı pek uygun olmadı ama ben telefonumdan mc-tr ye girmeye çalıştım bu hesapla fakat işte insanlık hali çok yanlış şifre girdim sadece pcden girebiliyorum. Telefondan nasıl giricem google de ayarlasam şifrede ayarlasam girmiyor. Bunun engelenini kaldırabilirim ?
Ayarlarda falan araştırdım bulamadım. Bilen varsa cevap yazabilir?

@ForumYöneticileri​

Arkadaşlar belki konu başlaığı pek uygun olmadı ama ben telefonumdan mc-tr ye girmeye çalıştım bu hesapla fakat işte insanlık hali çok yanlış şifre girdim sadece pcden girebiliyorum. Telefondan nasıl giricem google de ayarlasam şifrede ayarlasam girmiyor. Bunun engelenini kaldırabilirim ?
Ayarlarda falan araştırdım bulamadım. Bilen varsa cevap yazabilir?

@ForumYöneticileri​
Uygulamayı kaldır yükle.

Selam dostum, ben normal bir şekilde telefondan giriş sağlaya biliyorum.
Acaba sizin telefonunuz'da sorun olabilir.

Başka browser larda deneyebilirsin .

Örnek

Puffin Browser

Selam dostum, ben normal bir şekilde telefondan giriş sağlaya biliyorum.
Acaba sizin telefonunuz'da sorun olabilir.
Telefonumda sorun yoktur. Şifreyi yanlış girdim hesap kitlendi sadece bilgisayardan girebiliyorum. Bu kilidi hesabımdan kaldırabilirmiyim ?

Telefonumda sorun yoktur. Şifreyi yanlış girdim hesap kitlendi sadece bilgisayardan girebiliyorum. Bu kilidi hesabımdan kaldırabilirmiyim ?
Bu Konu hakkında bir bilgim bulunmamakta, Site Sahibi İle iletişime geçebilirsen
Çok Memnun Olurum

Ne gibi sorununuz oldugunu anlayamadim. Tapatalk uygulamasiyla girmeyi denediniz mi ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl