Bu forumdaki en değer verdiğim üyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler buraya herkesi etiketleyip beğenisini almayan bi ben varım heralde. Neyseki yan hesaptan beğeniyom kendimi.

neyse üşenmeyip yapayım listeyi bari.

ilk başta 15 temmuz 2019 yılında ölen @IYusuf_DemirI (aktif ol az la)

@Celil (çınçınlar ormanından) @SpigoTLab @Eyüp. @Cremranyec78 @Putin @OFEZA @HypelX @ForestEdge @xDespee @Cherry @Kalerda @SpaRtaGuy @MelihElkoca @JokaX @Ancienty @Veba @furyrs (nerdesin la) @unknownloce (adam kaçmış) @YusufYaman (keyubu yöneticisi) @AloneXX @Alpho320 @Baki19 @BloodyX @IrfanDmn @bertek41 @beeboy07 @ThanatosUltio @RebelZone @shad @MartinM9 @Kola @FurkanÖzcan @MoonQS @Staffy @SydeFQ @smt287 @Batuhan Yenidogan @Jystx (kantırı acilen bırakmalısın) @cosmicfugue @oKomut @* @Garp @admiraldus @Javelin @AliEmirTR @giresun283428
@Hai @DjuitieTR | oSoloTurk @Sir Cylonce @Nykseus
öh bittim be.

düzgün düşünmeye çalışan herkesi severim <3 @Murat1618 hariç

-------------------EKSTRA-------------------

Ekli dosyayı görüntüle 80377

not: hay haiyi unutmuşum la

not2: kırem eklendi, resim bugluydu düzeltildi

not3: saylons naykse ve osolotürk eklendi
soulunsevdikleri v1.3 şu anda beta sürümünde

neyse üşenmeyip yapayım listeyi bari.

ilk başta 15 temmuz 2019 yılında ölen @IYusuf_DemirI (aktif ol az la)

@Celil (çınçınlar ormanından) @SpigoTLab @Eyüp. @Cremranyec78 @Putin @OFEZA @HypelX @ForestEdge @xDespee @Cherry @Kalerda @SpaRtaGuy @MelihElkoca @JokaX @Ancienty @Veba @furyrs (nerdesin la) @unknownloce (adam kaçmış) @YusufYaman (keyubu yöneticisi) @AloneXX @Alpho320 @Baki19 @BloodyX @IrfanDmn @bertek41 @beeboy07 @ThanatosUltio @RebelZone @shad @MartinM9 @Kola @FurkanÖzcan @MoonQS @Staffy @SydeFQ @smt287 @Batuhan Yenidogan @Jystx (kantırı acilen bırakmalısın) @cosmicfugue @oKomut @* @Garp @admiraldus @Javelin @AliEmirTR @giresun283428
@Hai @DjuitieTR | oSoloTurk @Sir Cylonce @Nykseus
öh bittim be.

düzgün düşünmeye çalışan herkesi severim <3 @Murat1618 hariç

Ekli dosyayı görüntüle 80377

not: hay haiyi unutmuşum la

not2: kırem eklendi, resim bugluydu düzeltildi

not3: saylons naykse ve osolotürk eklendi
Kardeşim aktif olacağım senin için <3

Eskilerden konuştuğum herkes değerlidir ve bende değerli olan herkes kendini biliyordur.

ulan bi sevenimiz de çıkmaz mı be

Benim içinde değerli olanlar kendilerini bilir listeye koymadığım filan olur unuturum sıkıntı olmasın emojiye tıklayıp belli ediniz kendinizi bebişlerim :<3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl