Bu Forumda Emeğe Saygı YOK !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 735

Kola

Dı Koka-Kola
Elmaslar
322
Forumu Bir Süreliğine Bırakıyorum çünkü beni çekemeyen bir mod(Galiba Mod Çünkü Şüphelendiğim Mod Olan Birisi var) sayesinde günlerce uğraştığım hatta yapmak için sabahladığım bir eklenti paketi konusunu Çöp&Arşiv forumuna kaldırıldı konuda Küfür Reklam v.b hiç bir şey yoktu ImHai Adlı Yetkiliye sorunumu anlatıım ve hala cevabımı alamıyorum bu sorun çözülmezse paketim Çöp/Arşiv den kalkarsa hiç bir şey olmucak ve foruma geri döneceğim fakat konum çöp&arşivde kalırsa forumu sonsuza dek bırakıcağım !

Tag List:
@firestud5@TheGaMeLiFe_HD@Celil53@ImHai@TheProfessional@Abdullah2323@Laz CilginTurk@BeyazZency@EmreEge@xSawLeader@KurtlarVadisindekiKurt@bydemir06@Bulletproof Metalhead@BroPlayz@YaramazLimon@zRedDragon@EndermanSteve@_Spiderus_@Pyme@TechnicalSkin@KadirBerk@UcanBurger@UcanKebab@UcanKofte@Kalerda@Roxan

[HASHTAG]#EmegeSaygi[/HASHTAG] [HASHTAG]#ColeyeDestek[/HASHTAG] [HASHTAG]#ColeAslaPesEtmez[/HASHTAG] [HASHTAG]#ColeGeriDonsun[/HASHTAG] #EmekleriÇöpOlarakGörenlerMalmı #SabahlamışBizePaketYapmışEmeğineSaygı #SonraTurklerNedenGelişemiyo #ColeyeDestekÇıkalım

Minecraft Gift Kodu Kampanyası ÜCRETSİZ !
UYARI !
Minecraft Gift Kodu Alma İçin Yapmanız Gereken İşlemler.
1- Önce Minecraft Türk Server'a Üye Olmalısınız.
2- Üye Olduktan Sonra Minecraft Türk Server'a Bir Server Eklemelisiniz.
3- Yukarıdaki İşlemleri Yaptıktan Sonra Kullanıcı Adınızı Yazıp Generate GIFT Code Düğmesine Basınız.
4- İşte! Kodunuz Oluşturuldu.Artık Kullanabilirsiniz.
Site :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Videolu Anlatım :

Kendi üstünde denemediğin paketi oyun içi fotoğrafı olmadan koyup 2 şartı zaten ziktir(sunucumun ismi) etmişsin.
Bu mu emek ? Konu şartlarına uymadan konu açmak,konun arşive alınıncada 'ben haklıyım,siz haksızsınız' diyerekten konu spamlamak.
Ah bende tam yetki olacak varya bakla ayıklar gibi ayıklarım hepinizi.
TagList(Bunuda zamanında ben çıkarttım he)
@_Cole ,@sfidaa , @KadirBerk

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl