Bu Devirde Sunucu Açılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtillaBaki25

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
AtillaBaki25

Discord:

AtillaBaki25♔ atillabaki25

Selam dostlar, ben bu aralar bu sunucu yöneti işine tekrar dönmek istiyorum ama ne yapmalıyım tam bir fikrim yok. ben 3 yıl önce towny vs. oynar ve ilgilenirdim o zamanlar şuan ki kadar fazla sunucu olmasa da her sunucu farklıydı, her sunucunun kendine has özellikleri vardı. şimdi her biri birbirinin kopyası olmuş gibi. farklılık yaratmak istediğin zaman ise sebebi bilinmez birbirinin kopyası olan sunuculardan bile daha aşağılarda kalınıyor gibi. sizce bu aralar sunucu açılır mı? açılırsa nasıl açılır?

sunucu açmak için altyapının olması lazım masrafı çok ama sadece para yetmez istedğin kadar bir server için para harca reklam yoksa oyunda tutucu olmazsa kimse oynamaz iyi bir ekibede ihtiyacın var sürekli aktifliği sağlam tutmak için çabalamalısın çok emek çok zaman gerktiren bi iş eğer ekibin ve paran varsa aç ama kendi özellkiklerini kendin yapmalsısın mesela insanları senin sunucunda neden oynamalı eğer bunları göze alıyorsan sunucu aç

Türkiye'de Towny, Skyblock, BoxPvP açmayı düşünüyorsanız, derhal bu fikri aklınızdan çıkarmanızı öneriyorum. Özgün ve farklı bir projeniz varsa güçlü bir ekip, başlangıç için belirli bir miktarda bütçe, fazla deneyim ve akıllı reklam yönetimiyle bir yerlere gelebilirsiniz. Bu saydığım üç tür ile açmayı düşünüyorsanız da öyle bir özgünlükte içerikler sunmalısınız ki diğer 50 kopya sunucudan çıkıp size gelsinler, başarılar.

Bence açılmaz şu aralar çok büyük bir düşüş var.

Türkiye'de Towny, Skyblock, BoxPvP açmayı düşünüyorsanız, derhal bu fikri aklınızdan çıkarmanızı öneriyorum. Özgün ve farklı bir projeniz varsa güçlü bir ekip, başlangıç için belirli bir miktarda bütçe, fazla deneyim ve akıllı reklam yönetimiyle bir yerlere gelebilirsiniz. Bu saydığım üç tür ile açmayı düşünüyorsanız da öyle bir özgünlükte içerikler sunmalısınız ki diğer 50 kopya sunucudan çıkıp size gelsinler, başarılar.
aradıüım cevap, sağolun hocam

Eğer özgün bir projeniz varsa sağlam bir ekibiniz varsa ve küçük yaş kitlesini kaldıracak sabrınız varsa neden olmasın.

düşüşler olduğu icin cogu sunucu açacakların hevesi kırılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl