Bu Devirde Hangi Oyun Modu Açılır?

Source Setups

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
14

Discord:

jenalexx

Merhabalar MC-TR kullanıcıları.
Bir süredir üzerinde durduğum, ancak kararsız kaldığım bir konuda yardım almak istedim. Deneyimi ve bilgisi olan
arkadaşların bana yardımcı olacağına inanıyorum.

Uzun bir süredir sunucu açma planım var. Geçmişten bugüne deneyimsizliğim, ilgisizliğim ve en önemlisi mali açıdan yaşadığım sıkıntılardan dolayı düşündüğüm projem her seferinde ertelenmişti. Bu süre zarfında bir çok ücretli/lisanslı eklenti, sunucu altyapısı, hile koruması ve sayısız harita satın aldım.
Bundan sonraki süreçte sunucumun yapım kısmını düşünüyorum ancak "neyi nasıl yapacağım, hangi oyun modunu açacağım?" sorusu
kafamda büyük bir soru işareti bırakıyor.

Sizce hangi oyun modu üzerinde yoğunlaşmalıyım, nasıl bir strateji izlemeliyim; yardımcı olur musunuz?​

SMP ve BoxMining en çok tutan modlar bunları açmayı düşünebilirsin alternatif olarak Skyblock düşün bu serüvende başarılar

SMP, Skyblock, BoxPVP seviliyor. Ama bütün sunucuların birbirine benzemesi gibi bir durum oluştu. Paketi sıfırdan yapmalı, oyun dizaynında (rütbeler, ekonomi, görevler, VIP gibi sistemlerde) özgün bir şeyler yapmalısınız.

Peki sizlere sorum, TOWNY önerir misiniz?

Peki sizlere sorum, TOWNY önerir misiniz?
Towny eskisi gibi hak ettiği değeri görmüyor şahsen beni sıkan bir oyun modu ancakkk EarthMC gibi olursa koşa koşa gelirim orada birçok farklı insanla sesli sohbet gelebiliyorum konuşabiliyoruz vaktim çok eğlenceli geçiyor

Towny eskisi gibi hak ettiği değeri görmüyor şahsen beni sıkan bir oyun modu ancakkk EarthMC gibi olursa koşa koşa gelirim orada birçok farklı insanla sesli sohbet gelebiliyorum konuşabiliyoruz vaktim çok eğlenceli geçiyor
Biraz daha PvP odaklı bir sunucu yapmak istiyorum. Özellikle klan rekabetlerinin bol olduğu, PvP dengesininde klanlar aracılığı ile yürütüldüğü bir sistem düşünüyorum. SkyBlock üzerinde bu dengeyi sağlayamayabilirim.

Biraz daha PvP odaklı bir sunucu yapmak istiyorum. Özellikle klan rekabetlerinin bol olduğu, PvP dengesininde klanlar aracılığı ile yürütüldüğü bir sistem düşünüyorum. SkyBlock üzerinde bu dengeyi sağlayamayabilirim.
LifesteelSMP'ye ne dersin peki?

Oyun modu kararı sana kalmış fakat bir tavsiyem olucak;
bir sunucuyu sunucu yapan özgünlüğüdür ve sunucuda stok mapler kullanmak bu özgünlüğü yerle bir eder.
sana tavsiyem stok map kullanmak yerine bütçeyi hafif arttırıp bir mimar tutman.

Eğer kendinize has hiçbir sunucuda bulunmayan tamamen size ait sistemler yenilikler çeşitlilik getiricekseniz eğer her türlü oyun modu açılabilir çünkü piyasada farklı bir sunucu neredeyse yok heps kopya p2w hazır paket sunucular ama ha bende onlar gibi bir şey açıcam diyorsan survival smp towny boxpvp skyblock yine bu türler içerisine giriyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl