BoşGezenOyuncu
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 7
miosett
ilettim efendimHayır normal değil pluginlerde leak birşey kullanıyorsanız kaldırın kullanmıyorsanız daha detaylı bir inceleme yapınız eğer raporu atarsanız daha iyi bir gözatma yapabilirim
miosett
maalesef bu resim rapordan bahsediyorumilettim efendim
özel mesajdan ilettimmaalesef bu resim rapordan bahsediyorum
miosett
teşekkürler yorumunuz için 3 eklentide en son sürümde ram ve cpu kullanımı minimum miktarda zorlanmıyor sunucu optimizasyonda yapıldı githubda bulunan kodlarla hosting almanya hostingi fakat bir çok server kullanıyor onlarda bu sorunu göremedim 1-2 saniye beklemesiSunucunuzda genel bir optimizasyon yaptınız mı?
SuperiorSkyblock2 ve Essentials & EssentialsSpawnx eklentilerini güncellemeyi deneyin
Özel mesaj yoluyla belirttiğiniz son sorunu çözmek için hostinge başvurmayı deneyin raminiz ve işlemciniz yetersiz kalıyor olabilir ve internet sorunlarınız var gibi görünüyor ama yinede bir optimizasyon yapmayı deneyiniz
miosett
Chunkları worldde yüklediniz mi?teşekkürler yorumunuz için 3 eklentide en son sürümde ram ve cpu kullanımı minimum miktarda zorlanmıyor sunucu optimizasyonda yapıldı githubda bulunan kodlarla hosting almanya hostingi fakat bir çok server kullanıyor onlarda bu sorunu göremedim 1-2 saniye beklemesi
yok yüklemedim efendim skyblock ve spawn haritam var nasıl yükliyebilirimChunkları worldde yüklediniz mi?
miosett
yok yüklemedim efendim skyblock ve spawn haritam var nasıl yükliyebilirim
miosett
Almanya Lokasyonlu olduğu için kendi pinginiz bir tık yüksek olabilir bu bireysel birşeyde olabilir sunucunuzu localhostta açmayı deneyin sizde localhostta aynı sorunu yaparsa öyle gözatalım eğer yapmazsa sorun pingten ötürüdür. Aklıma gelen tek sorun buyok yüklemedim efendim skyblock ve spawn haritam var nasıl yükliyebilirim
kendi bilgisayarımda birşey gözükmüyor fakat o hostingi kullanan diğer serverlarda böyle bir sorun yokAlmanya Lokasyonlu olduğu için kendi pinginiz bir tık yüksek olabilir bu bireysel birşeyde olabilir sunucunuzu localhostta açmayı deneyin sizde localhostta aynı sorunu yaparsa öyle gözatalım eğer yapmazsa sorun pingten ötürüdür. Aklıma gelen tek sorun bu
miosett
Hocam sizede şunu söylüyorum internet sorununuz vardır çünkü söyleidğiniz üzere hiçbirşeyde sorun gözükmüyor tek sorun internet kalıyor.kendi bilgisayarımda birşey gözükmüyor fakat o hostingi kullanan diğer serverlarda böyle bir sorun yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!