Bu Bir Savaş Meselesi Oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar çok değerli Mc-Tr üyeleri bugün profilime saldırıda bulunan 2 arkadaşa savaş açıyorum.Bu arkadaşların suçu profilimde pusuya yatmış birşeyler yazmamı bekliyor işte o iki yiğit insan :D @ByLomen ve @XDAYMOS
Savaşa dair kanıt;
2EZWX2.png

Dipnot:Bu arkadaşların profillerine saldırmak mübahtır :D​

Merhabalar çok değerli Mc-Tr üyeleri bugün profilime saldırıda bulunan 2 arkadaşa savaş açıyorum.Bu arkadaşların suçu profilimde pusuya yatmış birşeyler yazmamı bekliyor işte o iki yiğit insan :D @ByLomen ve @XDAYMOS
Savaşa dair kanıt;
2EZWX2.png

İlk :D

En yakın zamanda saldırı yapalım abi :'D :'D

Savaşa dair kanıt;
2EZWX2.png

:( qwwqeq

Hucum alalalla ._ nice attack wow[DOUBLEPOST=1507899260,1507898926][/DOUBLEPOST]teacher at school forum war there is Long range weapon Learn attack

Hocam okulda forum savaşı var uzun menzili silahları alın

Result
8 dead
415 injured

Hucum alalalla ._ nice attack wow[DOUBLEPOST=1507899260,1507898926][/DOUBLEPOST]teacher at school forum war there is Long range weapon Learn attack

Hocam okulda forum savaşı var uzun menzili silahları alın

Result
8 dead
415 injured
İngilizcene hayran kaldım cidden.​

Şunun gibi olabilir.

L2zRKfa.gif%20

Savaşa dair kanıt;
2EZWX2.png

:D
:tavuk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl