Bu benim hayal hikayem.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MelihElkoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 680

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
301
Selamlar, öncelikle sana teşekkür ederim konuya tıklayarak benim derdime ortak olacağın için veya çare bulmaya çalışacağın için sevgili dostum her kimsen ginede dostumsun.

Kendimden başlayacak olursam adım ve soyadım Melih Elkoca , 18 Yaşındayım bu zamana kadar aile sevgisi ve ailemle beraber büyüdüğüm için çok mutluyum.
Allah'a şükürler olsun Annem'de yanımda Babam'da ve küçük bir Kız Kardeşim var . Binlerce kez şükürler olsun ki hepsi yanımda kimisinin yanında hiç biri yok asla şükür etmeyi ihmal etmedim ve etmeyin.Arkadaşlar bu zamana kadar gerek sosyal oldum , gerek de asosyal oldum , gerek haylaz oldum , gerek çalışkan oldum , hayatın her tadını çıkartmaya çalıştım. Şu anda bu platformun içindeyim ve açıkçası her zaman dost canlısı oldum. 2 3 Senedir buradayım fakat açıkçası pek fazla dost edinemedim yada beceremedim bilemiyorum ama forum da bu bölümün olduğunu hiç görmemiştim gezinirken dikkatimi çekti ve gerçekten girip yazmak istedim. Çünkü belki birisi görür de arkadaşım,dostum olur bazıları diyor ki '' Sanal alemden dost mu olur ? '' olur bence neden olmasın öyle değil mi ? Kendimden bahsedicek olursam , bu zamana kadar olgun biri olarak görüldüm ve kendimde de bu özelliğimi seviyorum açıkçası olgunluk her zaman iyidir. Ortamın şaklabanı olacağıma her zaman ağır başlı olmayı tercih ettim.Şu anda şehir dışındayım ve üniversite okuyorum. Kocaeli'nde bir ev tuttum. 4 Arkadaş olarak her şey çok iyi giderken artık kaderin tekmesi mi deriz yoksa hayatın darbesi mi bilemiyorum babam kendi şirketini kurduktan sonra haliyle iş hayatı risk alman gerekir. Babam da bu riski aldı ve makine satın alarak ödeyemedi ve hayatımın şokunu ilk defa yaşadım. 18 Senelik hayatım da ilk defa böyle şaşkınlıga eve icra dairesinden haciz ihbarnamesi gelmişti. Hayatım da ilk defa böyle bir çöküşe uğradım. Ne aldatılmak ne de başka bir şey bu kadar koymamıştı bana. Görünce elim ayağım birbirine dolandı ve ne yapacağımı bilemiyordum ki öğrenci evi kirası da geldi çattı. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum Kira parasını çıkaramıyorum. Babam'dan ise isteyecek yüzüm bile yok adam sıkıntıda eve gelmiyor gece gündüz çalışıyor.Bende bu durum karşısında ne yapalım hayat bizi sürükledi Part-time iş aramaya başladım.Garsonluk , Hammallık , Çöpçülüğe kadar yaptım ve Kira paramı çıkardım. Gerçekten hayatın çok zor olduğunu gördüm. Ne hayatlar olduğunu gördüm. Ama size diyeceğim tek bir şey var ise asla şükretmeyi unutmayın arkadaşlar bu işleri yaparken yüzlerce insanlarla karşılaştım ki anlatamam size kiminin ne Annesi var Ne Babası , kimisi 6 tane kardeşini savaşta kaybedip Türkiye'ye gelmiş. Kimisi GAZİ Kolunu kaybetmiş , Kimisinin babası şehit olmuş. Gerçekten çok acı hayatlar var arkadaşlar bugun ki derdim hem dostluk hem de gerçekten şükretmeyi bilelim hepinizden tek istediğim şuan buraya kadar okuduysanız. İçinizden bir defa ''Şükürler olsun Allah'ım bugün de beni uyandırdın, bugün de nimetlerini verdin , bugün de sevdiklerimle beraberim.'' Diyebilirsiniz içinizden ne geliyor ise söyleyin. Allah sizi sever , eğer ki günahınız sıkıntınız da var ise ne olursa olsun TÖVBE edin arkadaşlar gerçekten Allah sizi affeder yeter ki farkına varın. Teşekkürler bu gece ki yazacaklarım bu kadar hepiniz dünya da teksiniz unutmayın kimsenin de sizi üzmesini izin vermeyin. Sen Ahmet'sin , sen Mehmet'sin , Sen Ali'sin bir kez eline bak elinin çizgilerine dahi bak o kadar mükemmel yaratılmışsın ki Dünya üzerin de o ayrıntıların hiç kimse de yok. İster kilolu ol ister zayıf , ister güzel , ister çirkin , her şekilde sen bir tanesin ve teksin her ne olursan ol ben senin her zaman yanındayım ve seni çok seviyorum. İyi geceler dilerim[DOUBLEPOST=1516660356,1516660222][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bu yazıda konudan konuya atlasam da kusuruma bakmayın o kadar bitkin ve üzgün bir haldeyim ki hangi derdimi anlatacağımı bilemiyorum bu yüzden gerçekten sizlerden özür diliyorum.

İnsanlar bunu farkedebilse keşke. Fakat bendede garip bir şey var. Mesela dedem ölmüştü beni gezdirirdi flan çok severdim onu öldü sonra zorla ağladım babam üzülmediğimi düşünmesin diye 2.sınıftım. Nedense duygu yok ne içtiğim şeyden nede oyun oynamaktan bir keyif almıyorum. Çok bilgisayar oynuyorum yoksa zaman geçmiyor. Afyon'da yaşayan biri olarak dışarıda güzel bir ortam yok. Bizim burası öyle bir yerki eğer ten rengin çok beyazsa kız muamelesi gösteriyorlar. Kökenim Boşnaklara ve Peçeneklere dayanıyor soyadım Bosnalı zaten dışarıdada birşey yok hiç keyif alamadığım bir hayatta napabilirim ki ? İlerde asker olma gibi düşüncelerim var. Ölsem bile pek umrumda olmaz hayatta olsam bile zevk aldığım bir şey yok çünkü.

Bazı insanların hayatlarının yönünü bir defalığına değiştirmiş olabilirsin ama yarın herşey unutuluyor yeni sayfa gibi değilde alt satır gibi herkes eski haline dönüyor. Kısacası şu var "Herkesin kendine özel kişiliği var."

Üşenmeyip okuuyan arkadaşları tebrik ederim.

@EmektaR_203 Umarım istediğin hayata kavuşabilirsin. Dünya hayatı zaten yalandan ibaret dostum kısa ve yalan. Yaşamak istediğin ne varsa ahiret bilincin de yaşamaya çalış. Çok teşekkür ederim okuyup zaman ayırdığın için.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl