Bulundu Bu alandan dışarı çıkamazsın plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o1gumball
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 653
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o1gumball

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11
Minecraft
o1gumball

Discord:

o1gumball#9558

selam ben bir plugin arıyorum plugin lobi sunucusunda veya başka bir yerde bu alandan dışarı çıkamazsın şeklinde bizi uyarıp bizi geri atıyor plugin linki atabilirmisiniz

Ekran görüntüsü 2021-11-10 140422.png

bunu plugin yerine "WorldGuard" eklentisi ile de gerçekleştirebilirsin /rg entry [wgismi] deny veya allow ikisinden birisi.

Bunun için özel bir eklenti yok diye biliyorum ama sanırım bu dediğiniz şeyi WorldGuard eklentisiyle yapabiliriz.

WorldGuard eklentisini epey zamandır kullanmıyorum ama size mantığın nasıl işlediğini anlatayım 1-2 video izleyerek yaparsınız.

1. 200x200 bir yer belirleyin bu alana A bölgesi diyelim.
2. A bölgesinin içine de 50x50 bir yer belirleyin buna da B bölgesi diyelim.
3. A bölgesine girişi yasaklayın
4. B bölgesine girişi açın
5. B bölgesini A bölgesinden üstün kılın

Üstün kılma işlemini de "/rg setparent" komutu ile yapıyorduk sanırım.

Not: Yıllar önce VIP hammadde sistemi için buna benzer bir şey kullanıyorduk (Sadece VIP'lerin blok kırma yetkisi için.) aynısı giriş çıkış eylemleri için de yapılabilir mi emin değilim teoride yapılabilir gibi geliyor.

Dilerseniz belirlenen kordinatlar arasına girilmeyi skript ile de kapatabilirsiniz.

Selamun Aleyküm,

WorldGuard ile 1.17 sürümü için "/rg flag lobi exit deny" ile bunu önleyebilirsin. "lobi" yerine kendi kullandığın alanı yazabilirsin.

Daha fazla WorldGuard bayraklarını öğrenmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl