Bu adama ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeremBeyy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
123
Minecraft
KeremBeyyy

Discord:

furkann.sr

Böyle bir konu açmam bile saçma olacak ama @yigitefe_okur'a ne oldu? Adam pat diye ortalıktan kayboldu, merak ettim.

Kendi isteğiyle forum yetkililiğinden ayrıldı.
1694354995038.png

1694354999876.png
Şu kısım çok inandırıcı gelmiyor

YKT'den çok foruma yarardan çok zarar veren biri varsa o da Yiğit'tir. Gitmesi en iyisi olmuş, en azından gereksiz gereksiz spam atıp forumun içinden geçemiyor. Zaten kim hangi akla hizmet Yiğit'i geri aldı bir de yönetim kademesinde, o da başka bir akıl tutulması zaten.

Zaten kim hangi akla hizmet Yiğit'i geri aldı bir de yönetim kademesinde, o da başka bir akıl tutulması zaten.
Öyle deme, adam forumdan konu açarak Genel Sorumlu olmak istedi, daha sonra başları sanırım konuyu uygun görmeyerek sildi. Hatta bu sebeple bile ayrılmış/ayrılmaya zorlanmış olabilir. İşte görsel:
1.PNG

Bu arada sen nerelerdesin ya? Epeydir göremiyorum seni

Öyle deme, adam forumdan konu açarak Genel Sorumlu olmak istedi, daha sonra başları sanırım konuyu uygun görmeyerek sildi. Hatta bu sebeple bile ayrılmış/ayrılmaya zorlanmış olabilir. İşte görsel:
1.PNG

Adamın bilgilerini neden paylaşıyorsunuz?

1.PNG

Öyle zaten sdaoıgdsgsdaghsadgkj

Bu adam işsiz gibi 600 kadar yazma kasardı.
1-2 ayda bitti...
Ben anlamadım... Adam gayette istekliydi bi anda yok oldu.
Kendisine gıcıktım doğrusu. Çok boş yapsada Gayet OK bir adamdı doğrusu. Biraz üzüldüm...
Okul yüzündenmi bilemiyorum ama bi işte bi iş var gibi geliyor.

Son zamanlarda foruma birçok şey yapmaya çalıştı ve bende bunu birçok arkadaşım ile olumlu gördüm. fakat neden birden bire kayboldu anlamadım.

Bayadır yoktum 2014 yılından beri afk kaldım o yüzden bilmiyorum :D

Forum yönetimi belli aralıklarla (1 ayda bir) sürekli forumu kalkındırma amaçlı konular açarak kalkındırmaya çalışıyor. Her ayda bir önceki yönetim gelerek yenilikler yapacağını belirtiyor, yenilikler yapılmadan yönetim tekrar değişiyor.

Artık forum içi bir işlem yapılması gerektiği zaman yetkili olarak kime yazacağımı bile karıştırıyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl