Bu 10TL Sendeyse LG G6 Kazandın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.585
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

Mediakraft şirketi yani Oha Diyorum , Yapyap vb. youtube kanallarını yöneten şirket bir yarışma tarzı bir şey düzenliyor. Harcadıkları 10TL sizde olabilir seri numaraları verilmiş 10TL'lerden biri sizdeyse LG G6 kazanıyorsunuz.!
Eğer para sizdeyse , Paranın önünün ve arkasının fotoğrafını çekip hemen [email protected] adresine gönderin.

Evet bunu gören Photoshop'çulara kolay gelsin :)

Photoshop olayı yok adamlar ön yüzünü videoda gösterip arka yüzüne işaret bırakmışlar kalemle :D

Photoshop olayı yok adamlar ön yüzünü videoda gösterip arka yüzüne işaret bırakmışlar kalemle :D
Kendi çektiğimiz 10 TL'nin üzerindeki sayıları değiştiririz. Teknoloji çok gelişti be Celil.

İsterseniz deneyin göstermedikleri yüzüne kalemle işaret bıraktılar yani sen direk 10tlyi değiştirirsen anlarlar. Mesela kalemle a harfi çizdiler arkaya gibi düşünebilirsiniz.

Aynısı Var Mesaj Attım Hayırlısı Bakalım.

bende bi 10tl var hapsettim D: çıkartmadım hiç çekmeceden rahat 1 yıldır mahkum D: ama nolur nolmaz diye baktım yinede D:
LG G6 bu... satıp pc alırım :3

10TL'm var ama o değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl