Sol Reklam

Çözüldü BSKYBLOCK rankup lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xenofie

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Puanlar
3.945
Minecraft
xenofie

Discord:

darkcreative

bskyblock icin rankup lzm skripte olur pluginde rankup diye bir plugin buldum ama cok hata veriyor

bskyblock icin rankup lzm skripte olur pluginde rankup diye bir plugin buldum ama cok hata veriyor
Kod:
command /rankup:
    trigger:
        set {_islandlevel} to placeholder "Level_bskyblock_island_level" from player
        set {_islandlevel} to "%{_islandlevel}%" parsed as integer
        if player's group is "oyuncu":
            if {_islandlevel} >= 1000:
                execute console command "manuadd %player% skylord"
                send "%player% skylord oldu kendisine alkış"
            else:
                send "levelin yok la"
        if player's group is "skylord":
            if {_islandlevel} >= 5000:
                execute console command "manuadd %player% skyking"
                send "%player% skyking oldu hll olsun"
            else:
                send "levelin yok la"
        if player's group is not "Skylord" or "oyuncu":
            send "sen rank atlayamazsın"
            stop

Kendinize göre ayarlayın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gereklidir.

Hocam RankUP eklentisinin verdiği hataları yollayabilirseniz size yardımcı olmaya çalışacağım. Hazır rütbe eklentileri varken (RankUP vb. eklentiler) skript kullanmak çok gereksiz olur diye düşünüyorum.

Rankup lzm for bskyblock is in the script. I found a plugin called rankup in the plug
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, but it gives a lot of errors.
I understand that you're trying to implement the Rankup Lzm plugin for Bskyblock. It seems that you have found a plugin called 'Rankup,' but you're encountering several errors. Troubleshooting plugin errors can sometimes be challenging, but don't worry! To help you further, could you provide some specific details about the errors you're encountering? This will allow me to assist you more effectively and find a solution to get the Rankup Lzm plugin working smoothly.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı