Skript Paylaşımı bSK | Komut Engelleyici - 1.0 | Tam YAML Desteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skript Paylaşımı - Kodları Otomatik Düzeltme Skripti
Çözüldü - Komut Engelleme
Çözüldü - İstek Skript -SkyWarsda Komut Engelleme
Daha türlü türlü "çöp" varken neden geldin birçok eklentiyle aynı mantıkta çalışan, yer tutmayan bir temiz paylaşımın altına bunu yazıyorsun?
Diyelim ki yeni bir eklenti indirdin, o eklentinin permission kontrolleri sorunlu. bakithıdınsintıxbıloker onu da engelleyecek mi? Bunun kadar düzenlenebiliyor mu?
Lütfen git artık...

Jarın içinden komutlar düzenlenebilir bilip bilmeden konuşmayın ayrıca saygınızı da bozmayın.

1. Saygıya önem veriyoruz. Bu yüzden saygılı olun.
Forumda kim olursa olsun saygıyı asla elden bırakmamanız gerekiyor. Yetkililere ve üyelere her zaman saygılı olun. Kimse sizin saygısızlığınızı ve kötü sözlerinizi çekmek zorunda değil. Burası barışcıl ve üye dostu bir forumdur. Saygısızlığa asla izin vermemekteyiz. O yüzden saygılı olun, kimseyi incitmeyin. Çünkü yazdıklarınızdan siz sorumlusunuz.

Jarın içinden komutlar düzenlenebilir bilip bilmeden konuşmayın ayrıca saygınızı da bozmayın.

1. Saygıya önem veriyoruz. Bu yüzden saygılı olun.
Forumda kim olursa olsun saygıyı asla elden bırakmamanız gerekiyor. Yetkililere ve üyelere her zaman saygılı olun. Kimse sizin saygısızlığınızı ve kötü sözlerinizi çekmek zorunda değil. Burası barışcıl ve üye dostu bir forumdur. Saygısızlığa asla izin vermemekteyiz. O yüzden saygılı olun, kimseyi incitmeyin. Çünkü yazdıklarınızdan siz sorumlusunuz.
Saygısızlık nerede? Ben göremedim de.
Bu arada o eklentiyi decompile edip baktım, tek yaptığı ":" içeren komutların hepsini engellemek. Config falan yok, bilgisi olmayan biri hiçbir şey yapamaz.
Bununla da yapılır o.
Buranın "Skript Bölümü" olduğunu unutmadan git artık.

Eğer skripte karşıysanız kullanmayın. O eklentiyi bir tek ben kullanmıyorum hem bu skripti kullanmasam giderim senin plugini değilde SuperCencor'ü tercih ederim. O eklenti 2014'den kalma bir şey

bişey diyicem konu kilit atabilir mi bi yetkili?

Biraz geç yazıyorum belki ama olsun. Skripti beğendim gayet hoş ve alışılmışın dışında. Tebrik ederim.

Fakat tek bir sorum var: NoCheatPlus neredeyse aynı şeyi yapmıyor mu? ve onun yanında bir sürü özelliği daha var. O yüzden NoCheatPlus'ı tercih ettim ben.

Biraz geç yazıyorum belki ama olsun. Skripti beğendim gayet hoş ve alışılmışın dışında. Tebrik ederim.

Fakat tek bir sorum var: NoCheatPlus neredeyse aynı şeyi yapmıyor mu? ve onun yanında bir sürü özelliği daha var. O yüzden NoCheatPlus'ı tercih ettim ben.
1531487071174.png

Anladın?

Bence, skriptlerin kullanım amacı, çok popüler pluginlerin cok önemli özelliklerini taklit etmek değil de sunucuya pluginle elde edilemeyen veya plugin ekletecek kadar önemli olmayan birtakım özellikler eklemektir.

Kısaca, minecraft sunucularının yaklaşık %90'ı bu plugini kullanıyor. Skriptinin yazılmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Anladın?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Bence, skriptlerin kullanım amacı, çok popüler pluginlerin cok önemli özelliklerini taklit etmek değil de sunucuya pluginle elde edilemeyen veya plugin ekletecek kadar önemli olmayan birtakım özellikler eklemektir.

Kısaca, minecraft sunucularının yaklaşık %90'ı bu plugini kullanıyor. Skriptinin yazılmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Anladın?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Skript lag yapmaz. Doğru kodlandığında hiçbir sıkıntı olmaz ve burası plugin bölümü değil skript bölümü ayrıca bir oraya da bakın derim. Burada böyle konular açmayın.

Burası skript bölümü, lütfen ona göre mesaj yazın yoksa kavga çıkabilir.

(Yanlış bir şey asla söylemedim ve söylememeye çalışırım zaten)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen sizde kodlanan skriptte bir saygınız olsun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
güzel olmuş enazından yaml olması bile daha kolay ayarlanması demek başarılar

Güzelmiş yaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl