Skript Paylaşımı bSK | Discord Doğrulama Sistemi - 1.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilektugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.677
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilektugrul

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
241
Minecraft
bilektugrul

Discord:

bilektugrul

Merhaba!

Bayağıdır script paylaşmıyordum, bu açığı güzel ve daha önce paylaşılmamış (öyle sanıyorum) bir sistemle kapatayım dedim. Öneri @Fhalinkz'den geldi, ben daha önce bir arkadaşımın sunucusunda görüp yapmak istemiştim ancak üşenmiştim, @Fhalinkz önerince yapma istediği kabardı içimde.
Yaklaşık 15-20 dakikamı aldı, bot oluşturma işinden pek anlamadığımdan o kısımda zorlandım bir tek. Kodu yazarken sorun çektim diyemem.

Sistemin işleyişi basit, oyuncular sunucu üzerinde /doğrula komutunu kullanarak bir kod alıyor ve bu kodu Discord sunucunuzdaki doğrulama kanalına atıyor. Bot anında oyuncuyu onaylıyor ve ID'sini bir değişkene kaydediyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayarlar bölümünde Discord/bot ile ilgili şeyleri ayarlayabilirsiniz. Bot yukarda açıkladığım ID kaydetme işinden başka hiçbir şey yapmıyor şu anlık ancak istekleriniz doğrultusunda farklı versiyonlarını yapıp farklı amaçlar için kullanılabilmesini sağlayabilirim.

Gereken addonlar:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1553426539759.png

1553428614532.png

1553427827648.png

1553429194452.png

Kod:​
Kod:
options:
    botToken: ""
    botName: ""
    channelID: ""
on load:
    login to {@botToken} with name {@botName}
command /discord [<text>] [<offlineplayer=%player%>]:
    trigger:
        if arg-1 is "doğrula":
            if {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::dcID} isn't set:
                if {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı} isn't set:
                    set {_code} to random string matching "[A-Za-z0-9]{8}"
                    set {dogrulamaSistemi::kodlar::%{_code}%} to player
                    set {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı} to {_code}
                    send "Kodun: &n<suggest command:%{_code}%>%{_code}%&r %last character of nl%" and "Üstüne tıkladığında kod sohbetinin yazı yazma kısmına gelecektir, kopyalayabilirsin."
                    send "Discord sunucumuzdaki doğrulama kanalına bu kodu attığında işlem tamamlanacaktır." and "Eğer 5 dakika içerisinde kodu kullanmazsan kod iptal edilir."
                    wait 5 minutes
                    delete {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı}
                    delete {dogrulamaSistemi::kodlar::%{_code}%}
                    send "Doğrulama kodun geç kaldığın için iptal edildi."
                else:
                    send "Kodun: &n<suggest command:%{dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı}%>%{dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı}%&r %last character of nl%" and "Discord sunucumuzdaki doğrulama kanalına bu kodu atarak hesabını bağlayabilirsin."
            else:
                send "Zaten doğrulamışsın."
        else if arg-1 is "bilgi":
            if {dogrulamaSistemi::oyuncular::%arg-2%::dcID} is set:
                send "Discord sunucumuzdaki kullanıcı adın: %name of user with id {dogrulamaSistemi::oyuncular::%arg-2%::dcID}%##%discriminator of user with id {dogrulamaSistemi::oyuncular::%arg-2%::dcID}%"
            else:
                send "%arg-2% adlı oyuncu hesabını Discord sunucumuza bağlamamış."
        else:
            send "/discord bilgi [<isim>]" and "/discord doğrula"
on server message received seen by {@botName}:
    if id of event-channel is {@channelID}:
        delete event-message
        if {dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%} is set:
            set {dogrulamaSistemi::oyuncular::%{dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}%::dcID} to id of event-user
            send "Hesabın doğrulandı %mention tag of event-user%! Oyundaki ismin: **%{dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}%**" to event-channel with {@botName}
            send "Hesabın ""@%name of user with id id of event-user%##%discriminator of user with id id of event-user%"" ile bağlandı." to {dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}
            delete {dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}
            delete {dogrulamaSistemi::oyuncular::%{dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}%::kodAldı}
on unload:
    logout {@botName}
Önerilerinizi veya isteklerinizi konu altında belirtebilirsiniz. Her türlü yardım talebinizi Discord hesabıma istek atarak belirtebilirsiniz.
Discord hesabım: Breakthrough#1006​

Son düzenleme:
Ünlü oldum :elsalla:

Ne kadar kötü bir skript, çöp gibi kodlanmış gidip biraz otosat skriptlerine chat skriptlerine baksaydın keşke (!)

Bu skripti ilk defa görüyorum. Çok emek var gibi gözüküyor, sunucumda kullanmak için can atıyorum.

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Çalıntı skript çok kötü (!).

Ünlü sunucularda gördüğüm bir özellikti ancak sanırım bunu artık herkes kullanabilecek. Teşekkür ederiz :D

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Eğer isteklerinizi, fikirlerinizi belirtirseniz asıl amacım olan bu sistemin farklı sürümlerini çıkarıp birçok değişik amaç için kullanılabilmesini sağlayabiliriz.

Ne kadar kötü bir skript, çöp gibi kodlanmış gidip biraz otosat skriptlerine chat skriptlerine baksaydın keşke (!)
Bu nasıl bi eleştiri? Sen bir şeyler yap da, bizde seni eleştirelim. En azından o bir şeyler yapmaya çalışmış veya yapmış. Bu eleştiri bence çok yanlış!
Çalıntı skript çok kötü (!).
Hmm sanırım değilim...
O zaman emin olunca cevapla lütfen.

@bilektugrul güzel bir şey yapmışsın, ellerine sağlık. Başarıların devamını dilerim. Umarım sen yapmışsındır.

Bu nasıl bi eleştiri? Sen bir şeyler yap da, bizde seni eleştirelim. En azından o bir şeyler yapmaya çalışmış veya yapmış. Bu eleştiri bence çok yanlış!

O zaman emin olunca cevapla lütfen.

@bilektugrul güzel bir şey yapmışsın, ellerine sağlık. Başarıların devamını dilerim. Umarım sen yapmışsındır.
Yok dostum, Spigot forumlarında gördüm ve hemen kendime uyarladım. (!)
Bu arada o yorumlar ironi... İroniyi anlamayan nesile aşina değiliz.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok dostum, Spigot forumlarında gördüm ve hemen kendime uyarladım. (!)
Bu arada o yorumlar ironi... İroniyi anlamayan nesile aşina değiliz.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O yorumlar ironi derken :D Banada aşinasınız galiba :D
Neyse, en azından kendine göre düzenleme filan yapmışsın sanırım.

Çok gereksoz bir skript değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl