Çözüldü Broadcast Yazı Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JasonGo-SlosAytoN

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
xSweap

Discord:

xSweap#1097

/Broadcast Yazınca [Broadcast] Yazısı Cıkıyor Onu Duyuru-Uyarı Vb Gibi Birşey Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim ?

Skript kullanıyorsan kodu buraya at ona göre düzenleyip sana geri atayım eğer plugin kullanıyorsan config dosyasında prefix arattır prefix yoksa jar dosyasını at ben istediğin gibi düzenleyebilirim.

plugins klasörüne gir ordan essentials.jar die bir plugin olucak sağ tıkla winrar ile aç messages_tr falan yazıyor bende messages_tr var sende yoksa atarım neyse orda yukarda bul die bişey yazıyor oraya broadcast yazıyorsun böyle çıkıyor

broadcast= &6Duyuru die ordan ayarlayabilirsin
[DOUBLEPOST=1512303715,1512303676][/DOUBLEPOST]
Skript kullanıyorsan kodu buraya at ona göre düzenleyip sana geri atayım eğer plugin kullanıyorsan config dosyasında prefix arattır prefix yoksa jar dosyasını at ben istediğin gibi düzenleyebilirim.
skript ile alakası yok broadcast'ın

plugins klasörüne gir ordan essentials.jar die bir plugin olucak sağ tıkla winrar ile aç messages_tr falan yazıyor bende messages_tr var sende yoksa atarım neyse orda yukarda bul die bişey yazıyor oraya broadcast yazıyorsun böyle çıkıyor

Skriptini kullanıyorsan demişim zaten, büyük ihtimalle plugin mesajlarından bahsediyordur, message aklıma geldi de adamın bilmediğini düşünerek bize atsın bizde düzenleyelim mantığından söyledim her neyse.

tr yok birisi en'i türkçe yapmış müsaitsen tryi atabilirmisin

Illa tr olmasına gerek yok en ymlsi türkçeyse ondanda ayarlayabilirsin

Tıkla ve messages_tr'yi indir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1512304764,1512304725][/DOUBLEPOST]
NotePad++ kullanarak aç daha iyi olur
notepad++ mı yoksa sublime textmi kullanayım sence ?[DOUBLEPOST=1512304958][/DOUBLEPOST]
Illa tr olmasına gerek yok en ymlsi türkçeyse ondanda ayarlayabilirsin
mesajlar bayamı karısmıs orda değiştiriyorum aynı kalıyor broadcast soyle orda ama olmuyor

broadcast=\u00a7c\u00a7lUyari:\u00a77 {0}

notepad++ mı yoksa sublime textmi kullanayım sence ?[DOUBLEPOST=1512304958][/DOUBLEPOST]
mesajlar bayamı karısmıs orda değiştiriyorum aynı kalıyor broadcast soyle orda ama olmuyor

broadcast=\u00a7c\u00a7lUyari:\u00a77 {0}
Farklı bir eklentiden çekiyor olabilir. Hangi komut ile duyuru yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl