JasonGo-SlosAytoN
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- xSweap
Discord:
xSweap#1097
xSweap#1097
skript ile alakası yok broadcast'ınSkript kullanıyorsan kodu buraya at ona göre düzenleyip sana geri atayım eğer plugin kullanıyorsan config dosyasında prefix arattır prefix yoksa jar dosyasını at ben istediğin gibi düzenleyebilirim.
Skriptini kullanıyorsan demişim zaten, büyük ihtimalle plugin mesajlarından bahsediyordur, message aklıma geldi de adamın bilmediğini düşünerek bize atsın bizde düzenleyelim mantığından söyledim her neyse.plugins klasörüne gir ordan essentials.jar die bir plugin olucak sağ tıkla winrar ile aç messages_tr falan yazıyor bende messages_tr var sende yoksa atarım neyse orda yukarda bul die bişey yazıyor oraya broadcast yazıyorsun böyle çıkıyor
broadcast= &6Duyuru die ordan ayarlayabilirsin[DOUBLEPOST=1512303715,1512303676][/DOUBLEPOST]
skript ile alakası yok broadcast'ın
xSweap#1097
tr yok birisi en'i türkçe yapmış müsaitsen tryi atabilirmisinplugins klasörüne gir ordan essentials.jar die bir plugin olucak sağ tıkla winrar ile aç messages_tr falan yazıyor bende messages_tr var sende yoksa atarım neyse orda yukarda bul die bişey yazıyor oraya broadcast yazıyorsun böyle çıkıyor
broadcast= &6Duyuru die ordan ayarlayabilirsin[DOUBLEPOST=1512303715,1512303676][/DOUBLEPOST]
skript ile alakası yok broadcast'ın
xSweap#1097
notepad++ mı yoksa sublime textmi kullanayım sence ?[DOUBLEPOST=1512304958][/DOUBLEPOST]Tıkla ve messages_tr'yi indir:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virüs total:[DOUBLEPOST=1512304764,1512304725][/DOUBLEPOST]Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
NotePad++ kullanarak aç daha iyi olur
mesajlar bayamı karısmıs orda değiştiriyorum aynı kalıyor broadcast soyle orda ama olmuyorIlla tr olmasına gerek yok en ymlsi türkçeyse ondanda ayarlayabilirsin
mudlusamoi#5646
Farklı bir eklentiden çekiyor olabilir. Hangi komut ile duyuru yapıyorsunuz?notepad++ mı yoksa sublime textmi kullanayım sence ?[DOUBLEPOST=1512304958][/DOUBLEPOST]
mesajlar bayamı karısmıs orda değiştiriyorum aynı kalıyor broadcast soyle orda ama olmuyor
broadcast=\u00a7c\u00a7lUyari:\u00a77 {0}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!