Çözüldü BraveMert | Necati Mert #0130 | Dolandırıcı [GÜNCELLENDİ V2 :)]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MinerFeeD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.680
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi paketi verdiğimi sen nerden biliyorsun dostum ?
Kendi yaptığım paketleri sattım , LCTR paketlerini sattığımı kanıtlamanı isterdim :D

Ve egemen kurucu olayına gelirsek , kendisini ekibe ben aldım , ben ayrılınca o geçti başa

Yeni hesap açıp açıp konuya dahil olmak mı tam size göre...
Beni bilen biliyor kendimi kasamayacağım burada ben kurucuydum vs , dediğin gibi evet çok aldılar kurucu
Para için yaptı ihsan hepsini , ama yılların emeği ile bir ben geldim oraya
Ben kinci insanlar gibi her gördüğüm mesajı SS alıp anı beklemiyorum, birisi sana bir soru yönelttiğinde klasik cevabını veriyorsun '' Kanıtlamanı isterim :D '' Peki sen kanıtlayabilir misin çalmadığını? Ekipten çıkarken elin boş çıkmadığını herkes biliyor, aldığın veya çaldığın paketler için ''emeğimin karşılığı'' desen bile eyvallah derim, çünkü emek harcadığını biliyorum. Ama bu şekil saygın ve ciddi ortamlarda bu tarz cümleler kurman sana yakışmıyor Enes. Konuya hesap açıp dahil olmamın sebebi Discord'dan herkese bu konunun linkini atmaları, yoksa haberim bile olmazdı :) Ortada bir mevzu var Enes konu dahilince haklı fakat buraya gelişinde LCTR'de yaptığı işleri de unutmamak lazım, iyisiyle kötüsüyle herkes biliyor. Necati'ye gelecek olursam, ben olsam sanalı siler bilgisayarı camdan atar aynada kendi yüzüme tükürürdüm. Umarım net anlaşılabilmişimdir, iyi geceler :)

Ben kinci insanlar gibi her gördüğüm mesajı SS alıp anı beklemiyorum, birisi sana bir soru yönelttiğinde klasik cevabını veriyorsun '' Kanıtlamanı isterim :D '' Peki sen kanıtlayabilir misin çalmadığını? Ekipten çıkarken elin boş çıkmadığını herkes biliyor, aldığın veya çaldığın paketler için ''emeğimin karşılığı'' desen bile eyvallah derim, çünkü emek harcadığını biliyorum. Ama bu şekil saygın ve ciddi ortamlarda bu tarz cümleler kurman sana yakışmıyor Enes. Konuya hesap açıp dahil olmamın sebebi Discord'dan herkese bu konunun linkini atmaları, yoksa haberim bile olmazdı :) Ortada bir mevzu var Enes konu dahilince haklı fakat buraya gelişinde LCTR'de yaptığı işleri de unutmamak lazım, iyisiyle kötüsüyle herkes biliyor. Necati'ye gelecek olursam, ben olsam sanalı siler bilgisayarı camdan atar aynada kendi yüzüme tükürürdüm. Umarım net anlaşılabilmişimdir, iyi geceler :)
Ben olsam ad değişir yeniden başlarım Necati diyince herkes kötü düşünüyor artık herkes dolandırıcı olarak tanıdı

Ben olsam ad değişir yeniden başlarım Necati diyince herkes kötü düşünüyor artık herkes dolandırıcı olarak tanıdı
Aynı şeyler yaşanmayacak ise yapabilir, yetenekli bir kardeşimiz fakat bu tarz işler kendisine yakışmıyor. Discord'da izliyorum yazdıklarını millete küfür edip banlıyor bu konular açılınca, üzücü...

Önerim ciddiye alınır mı bilmiyorum, BraveMert mahlasının satış hakları forumda kara listeye alınmalı. Ek olarak Mert isimli kardeşimiz isterse bırakır isterse yeni bir isim ile temiz bir sayfa açabilir. İki tarafında dava açacağını düşünmüyorum, sürecin ne kadar saçma işleyeceğini deneyimli kişiler bilir :) Enes kardeşime başarılar diliyorum, umarım bu olaydan sonra daha dikkatli olur satışlarında.

Önerim ciddiye alınır mı bilmiyorum, BraveMert mahlasının satış hakları forumda kara listeye alınmalı. Ek olarak Mert isimli kardeşimiz isterse bırakır isterse yeni bir isim ile temiz bir sayfa açabilir. İki tarafında dava açacağını düşünmüyorum, sürecin ne kadar saçma işleyeceğini deneyimli kişiler bilir :) Enes kardeşime başarılar diliyorum, umarım bu olaydan sonra daha dikkatli olur satışlarında.
Eyvallah paketler hiç elime geçmedi demiyorum , merte o paketleri satmadığımı söylüyorum sadece.

'' Kanıtlamanı isterim :D '' Peki sen kanıtlayabilir misin çalmadığını?
bu mevzuda mert yandaşları sandım seni o neden ile böyle bir şey dedim

LCTR Zamanında 7/24 sunucu ile uğraştığımı biliyorsundur , bu kadar yakından tanıdığına göre bizleri
ben emeğimin karşılığını alamadığımdan ayrıldım LCTR den ve LegendProject'i açtım

Dava olayına gelirsek bugün savcılıktaydım hocam , sonuçta ortada bir emek var

Eyvallah paketler hiç elime geçmedi demiyorum , merte o paketleri satmadığımı söylüyorum sadece.

'' Kanıtlamanı isterim :D '' Peki sen kanıtlayabilir misin çalmadığını?
bu mevzuda mert yandaşları sandım seni o neden ile böyle bir şey dedim

LCTR Zamanında 7/24 sunucu ile uğraştığımı biliyorsundur , bu kadar yakından tanıdığına göre bizleri
ben emeğimin karşılığını alamadığımdan ayrıldım LCTR den ve LegendProject'i açtım

Dava olayına gelirsek bugün savcılıktaydım hocam , sonuçta ortada bir emek var
Gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim, hayırlı sahurlar.

Dosd lctryi uzun zamandır biliyorum kurucusuda arkadaşımdır fakat sizin söylediğiniz şeyleri yalanlıyor şimdide çocuğun birisi gelip ben ENESLC diyor komik ya.

necati merti savunan tüm hesaplar neden hep yeni açılıyor :D

Dosd lctryi uzun zamandır biliyorum kurucusuda arkadaşımdır fakat sizin söylediğiniz şeyleri yalanlıyor şimdide çocuğun birisi gelip ben ENESLC diyor komik ya.
Sana cevap verdim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
görüp görmemezlikten gelmen güzel
;)

EnesLC devri LCTR ile beraber bitmiştir , eski nick ile devam ediyorum artık :D

Necatiyi savunan hesapların tek mesajı sadece burda şaşırtıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl