brave taşın reklamdan kaçın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaranMRJ2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaranMRJ2

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
115

Discord:

BaranMRJ

Sadece forumlar da değil girdiğiniz bütün web siteler de gereksiz bütün reklamlar engellenir. Opera gibi gereksiz yere kasmaz geçtiğim günden beri gençleştim.

Belki forum yetkilileri kızacaktır ama kullanıcılar bu kadar reklamdan rahatsız oluyor maalesef. Reklamın forumu var.

Screenshot_6.webp
temiz.webp

bir çok tarayıcı değiştirdim ve beni hiç üzmeyen tek tarayıcı brave oldu, hala da brave kullanıyorum hatta bir özelliğini daha söyliyim benim için çok önemliydi bu, mobilde youtube videolarını telefon kapalıyken dahi oynatabiliyor hiçbir browserda görmedim bu özelliği

bir çok tarayıcı değiştirdim ve beni hiç üzmeyen tek tarayıcı brave oldu, hala da brave kullanıyorum hatta bir özelliğini daha söyliyim benim için çok önemliydi bu, mobilde youtube videolarını telefon kapalıyken dahi oynatabiliyor hiçbir browserda görmedim bu özelliği
aşırı kolay kullanım gereksiz hiç bir şey yok tam bir tarayıcı babası geçen sene tanıştım en iyisi çıkana kadar bu tarayıcı ile devam.

1750760040060.webp

Braveden iyisi varsa oda bizden birisi

OperaGX çok fazla çöktüğü için buna geçmiştim iyi ki de geçmişim.

1750766430589.webp

bu kadar övmüşken şunu da eklemek lazım, brave açık kaynak bir browser

Brave ile artık reklam-tr de pardon mc-tr de 50 tane reklam görmek zorunda değilim!

1 yıldan uzun süredir brave kullanıyordum birilerinin bu tarayıcı övmesi beni sevindirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl