BRAVE.NETWORK 1.8 - 1.9 - 1.10 | HUB/Çekirdek Sunucu! SkyBlock Skywars Faction Pvp Creative

ziyabozz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
GÜNCEL: Brave yeniden aktif!
logo.png

DİKKAT;
Sunucuya giriş yapabilmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinden kayıt olmanız gereklidir!

5oD2OD.png

BILGILER
Sunucu Sitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu Adresi: MC.BRAVE.NETWORK
Sunucu Sürümü:
.X -
.X - 1.10.X

banner.png

5oD2OD.png

YETKILILER
18.png
scorpiob53| (KURUCU, Skript, Java,)
18.png
Precinct31 (Yönetici , Skript )
18.png
Bugraaak (Builder , Admin )

5oD2OD.png

Alımlar
+25 Online 4 Adet Heryerde Geçerli Rehber
+30 Her Herde Geçerli Mod Alınacaktır

5oD2OD.png

Backup-IBM-Server-icon.png

SUNUCU ÖZELLİKLERİ

RAM: 64GB
İŞLEMCİ: İntel E5 - 12 Çekirdek
LOKASYON: Fransa
HOSTİNG: BATIHOST.com
DİSKLER: 200GB SSD

QAoBqZ.png

OYUNCU FİKİRLERİ

Sizden gelen öneriler bizim için değerli.
Yapılan her öneri dikkate alınıp sunucuya yansıtılıyor.
Sunucumuz istekleriniz ve önerileriniz doğrultusunda şekilleniyor.

5oD2OD.png

RESIMLER

LOBI
r9Xdjz.png

FACTIONS
z4OEAg.png

OM8dq3.png

z4OEAg.png

SKYBLOCK

X48Yq6.png

pPMYBL.png

kv7Ynm.png

5oD2OD.png

Duyuru

Serverimiz Tamamen Bize Özeldir Hiç Bi şekilde Alıntı Yoktur Biz Diğer Sunuculardan Farkımız Yok Tek Farkımız El Emeğidir Bazı Sunucular Alıntı Paketler Kullanarak +300 Online Yapabiliyosa Biz Neden El Emeği İle +10 Yapamıyoruz Soruyorum Size ??

GÜNCEL: Brave yeniden aktif!
logo.png

DİKKAT;
Sunucuya giriş yapabilmek için
adresinden kayıt olmanız gereklidir!

5oD2OD.png

BILGILER
Sunucu Sitesi:

Sunucu Adresi: MC.BRAVE.NETWORK
Sunucu Sürümü:
.X -
.X - 1.10.X

banner.png

5oD2OD.png

YETKILILER
18.png
scorpiob53| (KURUCU, Skript, Java,)
18.png
Precinct31 (Yönetici , Skript )
18.png
Bugraaak (Builder , Admin )

5oD2OD.png

Alımlar
+25 Online 4 Adet Heryerde Geçerli Rehber
+30 Her Herde Geçerli Mod Alınacaktır

5oD2OD.png

Backup-IBM-Server-icon.png

SUNUCU ÖZELLİKLERİ

RAM: 64GB
İŞLEMCİ: İntel E5 - 12 Çekirdek
LOKASYON: Fransa
HOSTİNG: BATIHOST.com
DİSKLER: 200GB SSD

QAoBqZ.png

OYUNCU FİKİRLERİ

Sizden gelen öneriler bizim için değerli.
Yapılan her öneri dikkate alınıp sunucuya yansıtılıyor.
Sunucumuz istekleriniz ve önerileriniz doğrultusunda şekilleniyor.

5oD2OD.png

RESIMLER

LOBI
r9Xdjz.png

FACTIONS
z4OEAg.png

OM8dq3.png

z4OEAg.png

SKYBLOCK

X48Yq6.png

pPMYBL.png

kv7Ynm.png

5oD2OD.png

Duyuru

Serverimiz Tamamen Bize Özeldir Hiç Bi şekilde Alıntı Yoktur Biz Diğer Sunuculardan Farkımız Yok Tek Farkımız El Emeğidir Bazı Sunucular Alıntı Paketler Kullanarak +300 Online Yapabiliyosa Biz Neden El Emeği İle +10 Yapamıyoruz Soruyorum Size ??

Aynen öyle sana katılıyorum neredeyse her tanınmış sunucular mesela RoesCraft adamların herşeyi alıntı ama bak nasıl adam oynuyor anlamadım +700 online bile gördü ama sen sen ol el emeginden vazgeçme o emegin karşılığını mutlaka alırsın sadece sabır...

Güzel Bir Sunucu Tebrik Ederim.

Egg Wars Acid Island Turf Wars Ekliyebilirsiniz. Kimsenin Oynamadığı Oyunlar Ekliyebilirsiniz. !!!!

Aynen öyle sana katılıyorum neredeyse her tanınmış sunucular mesela RoesCraft adamların herşeyi alıntı ama bak nasıl adam oynuyor anlamadım +700 online bile gördü ama sen sen ol el emeginden vazgeçme o emegin karşılığını mutlaka alırsın sadece sabır...
Yapacak bişey yok inş ama gelen sayısı yok işte o sıkıntı adamların çevresi var demekki anlamadım[DOUBLEPOST=1473362253,1473362011][/DOUBLEPOST]
Güzel Bir Sunucu Tebrik Ederim.

Egg Wars Acid Island Turf Wars Ekliyebilirsiniz. Kimsenin Oynamadığı Oyunlar Ekliyebilirsiniz. !!!!
yorumun için saol eggwars buildbattle survivalgames gta gibi oyunların hepsi sunucuda kurulu ancak oyuncu sayısı olmadığından dolayı açmak istemedim an azından +50 yi görüyümde :D daha çok oyun eklerim

Yapacak bişey yok inş ama gelen sayısı yok işte o sıkıntı adamların çevresi var demekki anlamadım[DOUBLEPOST=1473362253,1473362011][/DOUBLEPOST]
yorumun için saol eggwars buildbattle survivalgames gta gibi oyunların hepsi sunucuda kurulu ancak oyuncu sayısı olmadığından dolayı açmak istemedim an azından +50 yi görüyümde :D daha çok oyun eklerim
Sunucu'ya Giren Hiç mi ? yok

VEM6gr.png

Hayat bu işte kimseye eşit davranmaz biz elimizden geldiği kadar uğraşalım 64 gb ram için o kadar para verelim adamlar 8 gb ramin içine 4-5 oyun kurup açıyo laglı oynanmıyo ama online +300 oyuncusu var biz lag olmasın die pvp ye 4 gb ram yeterken 10 gb ram verelim sonuç olarak bu hiç iç açıcı deil 1 haftadır sadece oyunda ben vardım 1-2 kişi bide sabır diyoruz ama sabırda bi yere kadar bazıları kendi serverine girmezken biz adam olmayan serverde akşama kadar geziyoz adalet yok işte reklam veririz de o sadece 1 makine yokki parasını verelim o kadar para verdik bide reklam oda tutmazsa bittik zaten

Herkez kolaya alışmış kardeşim hack vb. Emeğinin karşılığını bazı serverler alamıyor ama sabırlı olursan senin sunucunu da görecekler

Konu Düzeni V.s Muhteşem Resimler Build Efsane Server Bir Harika Dostum

Merhaba Sana Tavsiyede Bulunmak İstiyorum İznin Varsa
Tavsiyem şu: authme'yi mysql'ye bağlama bağlarsan oyuncu çekemesin kolay kolay
Tavsiyem şu: Alinti Emek Hiçbirşey Farketmiyor Ama Emeginle Yaparsan Mapi Çalarlarsa Boşa Gider.
Tavsiyem şu: Oyuncu Çekmek için Tüm Websitelerinde Reklam Vermen Gerek.
Tavsiyem şu: Uzun süre açik tutman gerek sunucuyu popülerleşirsen sunucun çoğalir.
Ayriyetten Sunucunu 1.8 1.9 Yapma Okadar Oyuncun Yok.
1.7 1.8 Yap Oyuncu Topla Sonra 1.8 1.9 Yaparsin.

iyi oyunlar yardimci olabilicegim birşey varsa söyliyebilirsin.

Gerçekten çok güzel bir server :)

Güzel Server Başarılar

Merhaba Sana Tavsiyede Bulunmak İstiyorum İznin Varsa
Tavsiyem şu: authme'yi mysql'ye bağlama bağlarsan oyuncu çekemesin kolay kolay
Tavsiyem şu: Alinti Emek Hiçbirşey Farketmiyor Ama Emeginle Yaparsan Mapi Çalarlarsa Boşa Gider.
Tavsiyem şu: Oyuncu Çekmek için Tüm Websitelerinde Reklam Vermen Gerek.
Tavsiyem şu: Uzun süre açik tutman gerek sunucuyu popülerleşirsen sunucun çoğalir.
Ayriyetten Sunucunu 1.8 1.9 Yapma Okadar Oyuncun Yok.
1.7 1.8 Yap Oyuncu Topla Sonra 1.8 1.9 Yaparsin.

iyi oyunlar yardimci olabilicegim birşey varsa söyliyebilirsin.
Dediklerine Katılıyorum ancak bazı hatalar var 1.7.2 çok tutuluyo ancak skywarsta 1.7.2 olması hacklerin üreme noktası olur factionda 1.7.2 demek pvp demek ormanda hackler olduğu surece o server anında biter zaten siteye bağlama demissin bunada katılıyorum adamlar üşengeç doğal olarak ancak kaliteli ve gerçekten iyi bi server istiyosak bunu yapmak zorundayız serverde 50 kişi olduğunu var saysak adam kayıt olur girer bence oyuncusu var nede olsa der
reklam ne kadar versekte reklam eki almak lazım onuda en kısa sürede alcam makinenin parasını denkleştiriyim bi onuda halletcem

Diğer Yorumlarınız İçin Herkeze Teşkkürler Konu Güncel +

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl