Bozkurt Build 2017 | En Sağlam Build Takımı | En İyi Beleş Buildler |

Takımı Nasıl Buldunuz ?

• Güzel

• Kötü (Geliştirilmesi Lazım)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

BozkurtBuild

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
GWw0cYJ.jpg
BOZKURT BUİLD 2017
Oncelikle Serveri Olan Bütün Arkadaşlara Başarılar Diliyorum Ve Konuya Geçiyorum ;
Biz Bozkurt Build olarak Build (yapı) bakımından yardıma ihtiyacı olan serverlere yardim eden bir build ekibiyiz El Emeği ve Deneyimli Oyuncularla Beraber çalışıyoruz çok güzel modellerimiz bulunmakta bazilari parali bazilari ise ücretsiz :) Modellerimizi Görmek İçin Skype Ekleyin Eğer sizinde bize ihtiyaciniz varsa Skypem: Kaanprotr ekleyebilirsiniz :)

Fotoğraf Koyarsanız Daha Fazla İlgi Çekebilirsiniz...

Yardımınızı İsteyebilirmiyim Gerekirse Para Bile Verebilirim[DOUBLEPOST=1488294537,1488294398][/DOUBLEPOST]Yardımınızı İsteyebilirmiyim Gerekirse Para Bile Verebilirim

Ahah Merhabalar;

Bu kadar iddalı bir kelime ben daha kuramıyorum. " O kadar sağlam iseniz tüm takımına karşı buildbattle davet ediyorum. " Piyasaya sonradan gelip konu düzeni olmaksızın gelip burada bu kadar cesur kelimeler kuruyorsunuz. Buyurunuz vs talep ediyorum.

Ahah Merhabalar;

Bu kadar iddalı bir kelime ben daha kuramıyorum. " O kadar sağlam iseniz tüm takımına karşı buildbattle davet ediyorum. " Piyasaya sonradan gelip konu düzeni olmaksızın gelip burada bu kadar cesur kelimeler kuruyorsunuz. Buyurunuz vs talep ediyorum.
Hocam Bir Skype Ekleyin İsterseniz Adamlar 2 Kişi Öyle Buildler Yapmışlarki Ben Bile Beklemiyordum Bence Gormenizi Tavsiye Ederim
^4B67FFCC0A102D0CEDAB22B8393D8A91CB60E60FA093A9DF16^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg
^BBF0B8A0FB73CF9D059C566219093BE92D69CCEA9823F7B531^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg
^BC59462D070D380517DD4664ECF7C4A1DE9A376916AD94311E^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 8628 BOZKURT BUİLD 2017
Oncelikle Serveri Olan Bütün Arkadaşlara Başarılar Diliyorum Ve Konuya Geçiyorum ;
Biz Bozkurt Build olarak Build (yapı) bakımından yardıma ihtiyacı olan serverlere yardim eden bir build ekibiyiz El Emeği ve Deneyimli Oyuncularla Beraber çalışıyoruz çok güzel modellerimiz bulunmakta bazilari parali bazilari ise ücretsiz :) Modellerimizi Görmek İçin Skype Ekleyin Eğer sizinde bize ihtiyaciniz varsa Skypem: Kaanprotr ekleyebilirsiniz :)

Sizin Takım Kötü Metin Abi Varken Hiç Bişey Olmaz Herkez Metin Abiden Alsın​

piyasa da yoklardı ne ara böyle büyük builderler çıktı skype de aratıyorum çıkmıyorlar konularından açık açık beyan ediyorum buildbattleye davet ediyorum.
Metin Abey Biraz Sanki Yabancı Build'lerdrn Geldi Ama , Build WS Davet Ediyorsan Ekipleri Belli Olur...

Gelip benden alsınlar takıntım yok ALLAH 'a şükür adamlar insanları kandırıyorlar.[DOUBLEPOST=1488304632,1488304518][/DOUBLEPOST]Adamları skypeden ekledim 3 tane skype çıktı hayla kabul etmediler.

Öncelikle Bizi Sevip Sevmeyen kimseye kendimizi zorla sevdirmeyiz , biz yeni ve gelişmekte olan bir build takimiyiz ve kendimize güveniyoruz, eğer sizde kendinize çok güveniyor iseniz fotoğraflarınızı bekliyorum :) Ayrıca Forumlarda yeni oldugumuzdan forum düzenine daha fazla dikkat edeceğiz teşekkürler :) -Bozkurt Build

Öncelikle Bizi Sevip Sevmeyen kimseye kendimizi zorla sevdirmeyiz , biz yeni ve gelişmekte olan bir build takimiyiz ve kendimize güveniyoruz, eğer sizde kendinize çok güveniyor iseniz fotoğraflarınızı bekliyorum :) Ayrıca Forumlarda yeni oldugumuzdan forum düzenine daha fazla dikkat edeceğiz teşekkürler :) -Bozkurt Build
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Google>Görseller>Olymposbt
Google>bydemir06

Gibi yazılar yazarak benim ve " OlymposBt " ekibinin yapıtlarına bakabilirsiniz. Burada resim değil bilekler konuşacak buyrunuz sizin ile ws atmak benim için bayağı eğleneceli olacak.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl