Skripti lobiye değil sunucuya atacaksınız. Bu şekilde sunucuya girenleri sayma skriptleride yazılıyor. Eğer lobide çalışacak olsa bu skriptlerde çalışmazdı ^^dostum bu komut yüksek ihtimal lobide çalışacaktır, ben boxpvp kıssmına girildiğinde çalıştırmak isstiyorum
ejdey
on first join:
execute player command "kit başlangıç"
dostum bu komut yüksek ihtimal lobide çalışacaktır, ben boxpvp kıssmına girildiğinde çalıştırmak isstiyorum1.16'ya kadar destekleyen birbuldum ama eğer pluginle olmaz ise skript ile yapabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Edit: Skript'i ekledim:
ejdey
Skripti lobiye değil sunucuya atacaksınız. Bu şekilde sunucuya girenleri sayma skriptleride yazılıyor. Eğer lobide çalışacak olsa bu skriptlerde çalışmazdı ^^dostum bu komut yüksek ihtimal lobide çalışacaktır, ben boxpvp kıssmına girildiğinde çalıştırmak isstiyorum

benjamin17
Hub sunucu dediğiniz iki farklı türde paketin bulunduğu ve bunların proxy ile birbirine bağlandığı sunucu türüdür.dostum bu komut yüksek ihtimal lobide çalışacaktır, ben boxpvp kıssmına girildiğinde çalıştırmak isstiyorum
Zaten SagaNetwork'ten vds'li sunucumHub sunucu dediğiniz iki farklı türde paketin bulunduğu ve bunların proxy ile birbirine bağlandığı sunucu türüdür.
Örnek vermek gerekirse sizin lobi dediğiniz şey ile boxpvp dediğiniz şey sizde aynı sunucu üstünde yani hub bir sunucu değil.
Bir sunucunun hub sunucu olabilmesi için farklı oyun modlarınızın olması gerekir. Hub sunucularda tek paket üstünden değil farklı sunucu paketleri üstünde bağlantı kurulur. Örnek olarak bungecord-lobi-boxpvp-survival olmak üzere birden fazla paketin bağlanması gerekir.
Proxy ile birden fazla paketi bağlamak için velocity veya Bungecord kullanabilirsiniz. Forum üstünde mevcut birçok rehber bulunuyor bununla ilgili.
Aternos vb sağlayıcılar üstünden bunu yapmaya çalışıyor iseniz pek mümkün değil. Bunun için VDS almanız gerekir.
Sorununuza gelecek olursak @ejdeyha_BEY dediği gibi skripti boxpvp sunucunuza kurun ve attığı skripti eklemeniz durumunda sorun düzelecektir.
Neyse dostum, attığın plugin işlevi görüyür, teşekkür ederim.1.16'ya kadar destekleyen birbuldum ama eğer pluginle olmaz ise skript ile yapabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Edit: Skript'i ekledim:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!