ikincielkralliklariseth
:C biri pvp biri gelişme olabilirmi acaba bende çok merak ettim şuandaMerhaba BoxPVP ve BoxMining oyun modları arasındaki fark tam olarak ne? tahmin ediyorumki bunu çoğu kişi ayırt edemiyordur çünkü 2 oyun modunun sunucularıda neredeyse bana aynı gibi geliyor peki farkları ne?
Byharst
bergis_3
taheren1016
Arasindaki temel fark birinde pixelart var birinde pixelart yok .Fakat çoğu sunucu ikisinide kullaniyor.Boxpvp pixelart iceren boxminin pixelart icermeyen mod.Merhaba BoxPVP ve BoxMining oyun modları arasındaki fark tam olarak ne? tahmin ediyorumki bunu çoğu kişi ayırt edemiyordur çünkü 2 oyun modunun sunucularıda neredeyse bana aynı gibi geliyor peki farkları ne?
bergis_3
Arasindaki temel fark birinde pixelart var birinde pixelart yok .Fakat çoğu sunucu ikisinide kullaniyor.Boxpvp pixelart iceren boxminin pixelart icermeyen mod.
racfourdtr
bergis_3
Çok net bir açıklama olmuş umarım bu cevap herkesin aklındaki o soruyu gidermiştir teşekkür ederim iyi forumlar.BoxPvP; Hızlı gelişim, pvp odaklı
BoxMining; Yavaş gelişim, pvp odaklı (Factionu kutulara koymuşlar)
Not: Hiç oynamadım ve oynayacağımı düşünmüyorum, sadece videolarını gördüm.
Adalın anarchy göstermesi, towny göstermesi gibi hype aldı bu oyun modu. Bu oyun modunu açanların yaş ortalaması 11-15'e kadar düştü. Aternos boxpvp sunucuları 10-25 aktiflik görüyor. Hazır paket ve iki yayıncı ve videoyla kolayca tutturabilirsiniz. Ancak hızlıca doruk noktaya ulaşıldığından, oyuncular sıkılıp bırakacak.
Evet %100 KATILIDIĞIM söylenemez eskiden 2-3 yıl önce ayrı bir havası ve güzel bir ortamı vardı son 1 yıl içerisinde çok fazla aternos vb sunucular çıktı dediğiniz gibi ama eski bir oyuncu olarak söyleyebilirim ki kötü bir oyun modu değil güzel ve oynanabilir fakat piyasada düzgün yok şuan bildiğim eskilerde kapatıldı veya satıldı,BoxPvP; Hızlı gelişim, pvp odaklı
BoxMining; Yavaş gelişim, pvp odaklı (Factionu kutulara koymuşlar)
Not: Hiç oynamadım ve oynayacağımı düşünmüyorum, sadece videolarını gördüm.
Adalın anarchy göstermesi, towny göstermesi gibi hype aldı bu oyun modu. Bu oyun modunu açanların yaş ortalaması 11-15'e kadar düştü. Aternos boxpvp sunucuları 10-25 aktiflik görüyor. Hazır paket ve iki yayıncı ve videoyla kolayca tutturabilirsiniz. Ancak hızlıca doruk noktaya ulaşıldığından, oyuncular sıkılıp bırakacak.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!