Deep_CodeR
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 12
- Puanlar
- 3.970
- Yer
- İzmir
- Minecraft
- Deep_CodeR
Discord:
nicegreekcoder
nicegreekcoder
aenux
nicegreekcoder
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Discord sunucumuzdan BoxPvP oyun modumuz için önerilerinizi bize sunarsanız çok mutlu olurum.Towny sistemleri olsun modellemeleri olsun güzel olmuş. Fakat Boxpvp için aynılarını söyleyemiyorum. Konu tasarımı diğerlerinden farklı olması güzel olmuş, başarılar.
nicegreekcoder
Öncelikle Oyun modunu tam olarak anlayamamışsınız. BoxPvP ve Towny AYRI oyun modları. Bilginiz olmadan lütfen buna yorum yapmayın. İkinci olarak Boss'ta koruma X var evet, bu düşmüyor ve boss'un hiçbir saldırı eşyası yok. Üçüncü olarak, o dediğiniz şeylerden kaçının. Boss videoları zaten youtube kanalında da mevcut. Yani bosslara hiç ulaşamasanız bile araştırma yapmadan konuşmayın, yaptığınız daha çok mesaj kasma ya da kötüleme merakı oluyor. Kısaca bosslar havaya uçabiliyor, kör edebiliyor, uçurabiliyor ve sabitleyebiliyor. Dördüncü olarak P2W eşyaları nereden çıkardınız? Kasaların içindeki eşyalar tek kullanımlık değil ve tüm sunucularda olan klasik bir sistemi yargılamışsınız, ayrı bir komik :D Birazcık baharat serpilmiş, baharattan kastınız diğer sunucular gibi satın almayıp el ile kodlanıp hazırlanmış sistemlerse lütfen birdaha benim dahil başka sunuculara eleştiri yapmayın. Sunucunun VDS özellikleri zaten yazıyor konumda üstüne birde bunun olmadığını vadederseniz diyecek bir şeyim yok.>Towny'de BoxPvP? Towny nin olayı factionun Kraliyet yerine Köy yapma hali deyilmi... BoxPvP ne yapılsın
>Boss'da koruma X?
>Bosslar.. Umarım "Bullet Sponge" dediğimiz türden deyildir. Sadece mosue 1 tuşuna spamlayıp bosunda ayda yılda bi özellik kullanması vb deyildir umarım. Öyle ise diğer sunuculardan pek bir farkı yok.
>Kasa masa zaten olmazsa olmaz... VIP'ye sözüm yok ama Tek kullanımlık KASA eşyaları yada P2W içeren şeyler Minecraft'da tamamıyla yasaklandı. Bu sunucuya denk geliceğini sanmıyorum fakat hiçbir farkda göremiyorum. Tek eksik battlepass... Göründüğüne göre anca birazcık Baharat serpilmiş diğer sunuculara göre o kadar. Ortaya sunulan yemek kalitesini bilemem.
>Bide her sunucuda görülen "SUNUCUMUN ÖZELLİKLERİ BUNLAR" Olayı zaten ayrı birşey. Oyuncular daha çok "Lag oluyormu? Hayır o zaman devam" oluyor. Yani sunucununu flexlesen nolucak... Gerekirse Threadripper gibi 32-64 Çekirdekli bir canavar olsun hiçbir işe yaramaz.
Sonuç :
Şuana kadar diğer sunuculardan fark göremiyorum. Emek var... Ona birşey diyemem... Yani uğraşılmış fakat yani Boxpvp daha çok sunucuyu yere çekiyor. Ve boxpvp harici sunucunun bi özelliğini göremiyorum.... OpFaction fakat sadece birazcık daha iyi emek verilmiş o kadar. Diğer bir fark yok yani.
Cidden buna çok güldüm, özel kaynak paketi, hiçbir sunucuda olmayan sistemler, hepsini bir kenara bıraktınız ve HİÇBİR FARK olmadığını mı söylüyorsunuz? OpFaction? Galiba 2018 Türkiye sunucularında kalmışsınız da 5 yıl sonra ilk kez bakıyorsunuz. Towny oyun modu, gerçek dünyada ülke kurup başka ülkeleri fethetme ve yağmalama sunucusudur. Cidden bu yazdıklarımdan bir ders çıkaramayacaksanız özelden konuşalım, burada konumu sahte görüşlerle kirletmeyin. Sunucuya girip baktığınızdan emin olmamakla beraber yorumunuzu silmenizi, ya da yorumunuzu sunucumuza girdikten sonraki görüşlerinizle düzeltmenizi isterim. Teşekkürler.Sonuç :
Şuana kadar diğer sunuculardan fark göremiyorum. Emek var... Ona birşey diyemem... Yani uğraşılmış fakat yani Boxpvp daha çok sunucuyu yere çekiyor. Ve boxpvp harici sunucunun bi özelliğini göremiyorum.... OpFaction fakat sadece birazcık daha iyi emek verilmiş o kadar. Diğer bir fark yok yani.
1.BoxPvP VE BU Ayrı mod? Oh o zaman problem yok. Bazı kişiler 2 moduda birleştirip para kasmayı sevdiğinden hangi sunucuya güvenilir bilemiyorum. 2023 DE Diğer sunuculardan bulmak yada satın almak çok basit yurt dışından.Öncelikle Oyun modunu tam olarak anlayamamışsınız. BoxPvP ve Towny AYRI oyun modları. Bilginiz olmadan lütfen buna yorum yapmayın. İkinci olarak Boss'ta koruma X var evet, bu düşmüyor ve boss'un hiçbir saldırı eşyası yok. Üçüncü olarak, o dediğiniz şeylerden kaçının. Boss videoları zaten youtube kanalında da mevcut. Yani bosslara hiç ulaşamasanız bile araştırma yapmadan konuşmayın, yaptığınız daha çok mesaj kasma ya da kötüleme merakı oluyor. Kısaca bosslar havaya uçabiliyor, kör edebiliyor, uçurabiliyor ve sabitleyebiliyor. Dördüncü olarak P2W eşyaları nereden çıkardınız? Kasaların içindeki eşyalar tek kullanımlık değil ve tüm sunucularda olan klasik bir sistemi yargılamışsınız, ayrı bir komik :D Birazcık baharat serpilmiş, baharattan kastınız diğer sunucular gibi satın almayıp el ile kodlanıp hazırlanmış sistemlerse lütfen birdaha benim dahil başka sunuculara eleştiri yapmayın. Sunucunun VDS özellikleri zaten yazıyor konumda üstüne birde bunun olmadığını vadederseniz diyecek bir şeyim yok.
Cidden buna çok güldüm, özel kaynak paketi, hiçbir sunucuda olmayan sistemler, hepsini bir kenara bıraktınız ve HİÇBİR FARK olmadığını mı söylüyorsunuz? OpFaction? Galiba 2018 Türkiye sunucularında kalmışsınız da 5 yıl sonra ilk kez bakıyorsunuz. Towny oyun modu, gerçek dünyada ülke kurup başka ülkeleri fethetme ve yağmalama sunucusudur. Cidden bu yazdıklarımdan bir ders çıkaramayacaksanız özelden konuşalım, burada konumu sahte görüşlerle kirletmeyin. Sunucuya girip baktığınızdan emin olmamakla beraber yorumunuzu silmenizi, ya da yorumunuzu sunucumuza girdikten sonraki görüşlerinizle düzeltmenizi isterim. Teşekkürler.
2. Kısacası her türlü boss gibi? Bir fark yok o zaman. Anca bi görüntüsü var fark olarak... Yani NPC'nin karakteri görüntülü boss varsa yani Özellikleri dışında baya başarılı diyebilirim. Fakat eski tarz : Boss zombi ama elmas set ve kılıç ise gerek bile yok sanıyorum bunu konuşmanın.Üçüncü olarak, o dediğiniz şeylerden kaçının. Boss videoları zaten youtube kanalında da mevcut. Yani bosslara hiç ulaşamasanız bile araştırma yapmadan konuşmayın, yaptığınız daha çok mesaj kasma ya da kötüleme merakı oluyor. Kısaca bosslar havaya uçabiliyor, kör edebiliyor, uçurabiliyor ve sabitleyebiliyor"
3. Kasa eşyasını 1 kere kullanıyorsunuz ve bir tane item geliyor. Buna "Consumable" deniyor. Ya Salatalık çıkar yada İyi item çıkar. Buna one time consumable deniyor. Ya şimdi Iron Spawnerinden ya Domuz spawneri çıkarsa? Bildiğin salatalıkla aynı şey. Verdiğin paraya deymicek bir KUMAR, Bazende deyicek... Fakat RNG'nin olduğu bir sunucu yüksek ihtimalle Veteran oyuncuların ilgisini çekmicek birşey. Sonuçta cepteki para > Oyuncunun eylencesi . "Komik" deyil gerçekten şans ile sunucuyu kazanma simulatörü. Tabi kutudakinler MAX Pro 4 yada kes5 birşeylerde pek bi lafım olmaz doğrusu. O zaman lafımı silerim ve dengeli kasalar yaptığınızdan dolayı Teşekkür ederim. Açık açık da yazayım.Dördüncü olarak P2W eşyaları nereden çıkardınız? Kasaların içindeki eşyalar tek kullanımlık değil ve tüm sunucularda olan klasik bir sistemi yargılamışsınız, ayrı bir komik :D
4. Eleştri herkezin hakkı. Karşılaştırmada dahil. Çoğu sunucu aynı hataları yapıyor. Sunucum mükemmel mükemmel derkene sonrada pay to win ile bombardıman altına tutuluyor, Kutulardır battlepassdır... VIPlere lafım yok ama oyuncudan üstün olucak herşeyi kutu gibi kumar eşyalarına yatırılıyor. Eski tarz olsaydı lafım olmicaktı. Sadece VIPler var ve VIPlerinde özellikleri dengeli olması. O zaman herkez zevk alır. Cebinde parası olan deyil... Tabi çoğu kardeşlerimiz denilicek insanlar ise... Businessde başarılar.Birazcık baharat serpilmiş, baharattan kastınız diğer sunucular gibi satın almayıp el ile kodlanıp hazırlanmış sistemlerse lütfen birdaha benim dahil başka sunuculara eleştiri yapmayın. Sunucunun VDS özellikleri zaten yazıyor konumda üstüne birde bunun olmadığını vadederseniz diyecek bir şeyim yok.
Cidden buna çok güldüm, özel kaynak paketi, hiçbir sunucuda olmayan sistemler, hepsini bir kenara bıraktınız ve HİÇBİR FARK olmadığını mı söylüyorsunuz? OpFaction? Galiba 2018 Türkiye sunucularında kalmışsınız da 5 yıl sonra ilk kez bakıyorsunuz. Towny oyun modu, gerçek dünyada ülke kurup başka ülkeleri fethetme ve yağmalama sunucusudur. Cidden bu yazdıklarımdan bir ders çıkaramayacaksanız özelden konuşalım, burada konumu sahte görüşlerle kirletmeyin. Sunucuya girip baktığınızdan emin olmamakla beraber yorumunuzu silmenizi, ya da yorumunuzu sunucumuza girdikten sonraki görüşlerinizle düzeltmenizi isterim. Teşekkürler.
nicegreekcoder
Tüm yazınızı okudum, gözlerim yazım hatalarından kanadı fakat ne demek istediğinizi anladım. Karışık olarak gideceğim, Monster adından da anlaşılacağı şekilde hız kazandırıyor. Üstlerde de belirtmişsiniz. Adam lag var mı ona bakıyor dediniz. Şimdi de bu açıklamayı yapıyorsunuz :) Ben sizin tutarlı konuştuğunuzu zannetmiyorum. Ayrıca size OYUN İÇİNDE GİRİP ELEŞTİRİNİZİ YAPIN, dedim. Siz yine de gidip yok fotoğraflar böyle, yok şöyle p2w, yok böyle p2w. Artık sivri dilli olacağım Resimlerden p2w'yi nereden çıkardınız? Oyuna girip bakmaya üşenip buraya destan yazmaya üşenmiyorsunuz. Bu da ayrı bir çılgınlığınız. Size youtube kanalımıza bakmanızı tavsiye etmiştim, umrunuzda bile olmamış aksine buna ekleme yapmışsınız. Youtube kanalımızda BOSSLARLA alakalı savaş videoları mevcut. Gidin bi bakın. Tek atan kılıç muhabbeti, eğer oyuncuda totem varsa işlemiyor ve totem ucuz fiyata alınıyor. Fakat zırhları deliyor, oyun içinde kasılması aşırı zor ve bu sayede denge sağlanıyor. TNT'nin, İksirin detayları yazıyor soldaki yazılara bakıp geçmişsiniz ki eğer oyuna girme fedakarlığında bulunsaydınız bunları da görebilirdiniz. "Sunucu çöp girmeyin" diyemezsiniz çünkü bu Forum'un kuralları var. Siz bunu daha cazip şekilde söylemişsiniz. Size yazdığım yazının sonunda da konuyu daha uzatacaksınız özelden konuşalım dedim, anlamadınız. ">En Çok Aktif olan kişilerin fotorafı yerine Gerçekten o oyuncuların PvPsi çekilebilirdi" Burada ne anlatıyosunuz cidden sinirlerim bozuldu. AKTİF olan kişiler NEDEN savaşsın? Ne amaçla? Niye? Azcık düşünerek yazın lütfen şu yazınızı ve sunucu tanıtımımı buraya cevap vererek kirletmeyin. Eleştirmek tabii ki herkesin hakkı ama sistemlerime daha oyuna girmeden laf etmek kimsenin hakkı değil. Amatörce yapıldıysa buyrun piyasaya siz de sunucu çıkartın. Ben de incelemeden konunuza bir güzel dayatayım. Kasalar anlattığınız o hiçbir şeye benzemeyen olay dışından çok uzak. Her eşya gayet iyi, tüm kasaların içinde özel itemler var ve çıkma şansları yüksek. Hiçbir kasada çöp denilecek bir şey yok, bunu da oyuna girseniz anlardınız :) Evet kasa eşyasından bir tane eşya gelecek ne bekliyorsunuz kasayı üstünüze mi yapalım?1.BoxPvP VE BU Ayrı mod? Oh o zaman problem yok. Bazı kişiler 2 moduda birleştirip para kasmayı sevdiğinden hangi sunucuya güvenilir bilemiyorum. 2023 DE Diğer sunuculardan bulmak yada satın almak çok basit yurt dışından.
2. Kısacası her türlü boss gibi? Bir fark yok o zaman. Anca bi görüntüsü var fark olarak... Yani NPC'nin karakteri görüntülü boss varsa yani Özellikleri dışında baya başarılı diyebilirim. Fakat eski tarz : Boss zombi ama elmas set ve kılıç ise gerek bile yok sanıyorum bunu konuşmanın.
3. Kasa eşyasını 1 kere kullanıyorsunuz ve bir tane item geliyor. Buna "Consumable" deniyor. Ya Salatalık çıkar yada İyi item çıkar. Buna one time consumable deniyor. Ya şimdi Iron Spawnerinden ya Domuz spawneri çıkarsa? Bildiğin salatalıkla aynı şey. Verdiğin paraya deymicek bir KUMAR, Bazende deyicek... Fakat RNG'nin olduğu bir sunucu yüksek ihtimalle Veteran oyuncuların ilgisini çekmicek birşey. Sonuçta cepteki para > Oyuncunun eylencesi . "Komik" deyil gerçekten şans ile sunucuyu kazanma simulatörü. Tabi kutudakinler MAX Pro 4 yada kes5 birşeylerde pek bi lafım olmaz doğrusu. O zaman lafımı silerim ve dengeli kasalar yaptığınızdan dolayı Teşekkür ederim. Açık açık da yazayım.
4. Eleştri herkezin hakkı. Karşılaştırmada dahil. Çoğu sunucu aynı hataları yapıyor. Sunucum mükemmel mükemmel derkene sonrada pay to win ile bombardıman altına tutuluyor, Kutulardır battlepassdır... VIPlere lafım yok ama oyuncudan üstün olucak herşeyi kutu gibi kumar eşyalarına yatırılıyor. Eski tarz olsaydı lafım olmicaktı. Sadece VIPler var ve VIPlerinde özellikleri dengeli olması. O zaman herkez zevk alır. Cebinde parası olan deyil... Tabi çoğu kardeşlerimiz denilicek insanlar ise... Businessde başarılar.
4.5 Baharat Konusu : Ortadaki yiyecek Et gibi birşey olsa... Kattığınız baharatla sunucu şekillenir. Sadece ortada et olursa (Yani hazır plugin vb) oluyor. Yani o daha çok size negatif deyilde positif birşey :P
Onun dışında sunucu emeğine saygım var. Fakat gösterdiğiniz fotoraflardan farklılıkları pek çıkaramıyorum doğrusu. Örneğin BoxPvP. Yani ordaki artları saymazsak Amatörce yapılmış.
Fotoraflara göre söyleyebileceğim positif şey Şey : NPClere vb lafım yok. Ya alınmıştır yada kendi yapılmıştır fakat yani ortada bir emek varsa helal olsun demek isterim.
Buna gülebilirsiniz bu sadece fotoraflardan çıkarılan mesaj. Yani şöyle... Bildiğin sunucunun etini göstermişiniz fakat asıl baharat tarafını hızlıcenek geçmişisiniz. Towny demişizde.. Eee towny görüntüleri nerde? Sadece ortada NPC var? Oyuncuların elinde farklı eşyalar olsun... Köyde böyle savaşsınlar vb... Yani gerçekten towny'e yakışıcak fotoraflar çekilseydi daha iyi olurdu. VIP ve Kutuların görsellerini geçtim zaten.
Örneğin :
>Ay canavarının teleporteri yerine ay canavarıyla savaşan birkaç oyuncunun fotorafı çekilebilirdi,
>En Çok Aktif olan kişilerin fotorafı yerine Gerçekten o oyuncuların PvPsi çekilebilirdi
>Monster Energy Drink adamının fotorafına birşey demiyorum... Farklı olarak o var fakat... Ney yapıyor? Bunu anlatan bir yazı olsaydı daha iyi olurdu
>TNT İdare eder, İksir olayı yani... Hakkında bilgi verilmiş fakat çok az. Örnekler verilebilirdi. Ne tarz şeyler var anlatılabilirdi.
>Tek atan kılıç zaten güldüğüm şey. Bir oyuncuya çokmu gıcık kaptınız? Tek atın. Dengemi? Denge ne demek eğer bu oyuncu çılgın gibi Dupe yaptıysa ne olucak? Şöyle bi 3 kişiler desek... Her birinde tek atan kılıç... Gizli gizlide kullansınlar desek gayette abuselenebilecek bir olay. Fakat bu kılıç dupede işe yaramıyorsa pek lafım yok doğrusu. O zaman bu konuda birşey yapılmış diyip bu konuda konuşmam.
Başarılar diliyorum. Lütfen bunu sizin sunucuya Tükürüp yere atmak anlamında yazdığımı düşünmeyin. Burada daha çok sizin reklamınızda eksiklikleri söylüyorum ve P2W olabilecek bir sistemi kınıyorum.
Yazı kasmak demeniz zaten yeterince büyük bir hakaret. Öyle birşey olsaydı 2 dakikada "Sunucu çöp girmeyin" der uğraşmazdım mantıken haklı deyilmiyim?
Sonuç : Burda ikimizinde hatası var. Reklam konusunda sizin(Eksikler bulunması,Oda bu forumla alakalı birşey sanıyorum. O zaman pek lafım olamaz), Ve benim direk global bir şey dermişim gibi "Şuana kadar diğer sunuculardan fark göremiyorum."... Bunu reklama demem lazımdı fakat sunucuya demem biraz fazla oldu.
MoleLive#2310
Tüm yazınızı okudum, gözlerim yazım hatalarından kanadı fakat ne demek istediğinizi anladım. Karışık olarak gideceğim, Monster adından da anlaşılacağı şekilde hız kazandırıyor. Üstlerde de belirtmişsiniz. Adam lag var mı ona bakıyor dediniz. Şimdi de bu açıklamayı yapıyorsunuz :) Ben sizin tutarlı konuştuğunuzu zannetmiyorum. Ayrıca size OYUN İÇİNDE GİRİP ELEŞTİRİNİZİ YAPIN, dedim. Siz yine de gidip yok fotoğraflar böyle, yok şöyle p2w, yok böyle p2w. Artık sivri dilli olacağım Resimlerden p2w'yi nereden çıkardınız? Oyuna girip bakmaya üşenip buraya destan yazmaya üşenmiyorsunuz. Bu da ayrı bir çılgınlığınız. Size youtube kanalımıza bakmanızı tavsiye etmiştim, umrunuzda bile olmamış aksine buna ekleme yapmışsınız. Youtube kanalımızda BOSSLARLA alakalı savaş videoları mevcut. Gidin bi bakın. Tek atan kılıç muhabbeti, eğer oyuncuda totem varsa işlemiyor ve totem ucuz fiyata alınıyor. Fakat zırhları deliyor, oyun içinde kasılması aşırı zor ve bu sayede denge sağlanıyor. TNT'nin, İksirin detayları yazıyor soldaki yazılara bakıp geçmişsiniz ki eğer oyuna girme fedakarlığında bulunsaydınız bunları da görebilirdiniz. "Sunucu çöp girmeyin" diyemezsiniz çünkü bu Forum'un kuralları var. Siz bunu daha cazip şekilde söylemişsiniz. Size yazdığım yazının sonunda da konuyu daha uzatacaksınız özelden konuşalım dedim, anlamadınız. ">En Çok Aktif olan kişilerin fotorafı yerine Gerçekten o oyuncuların PvPsi çekilebilirdi" Burada ne anlatıyosunuz cidden sinirlerim bozuldu. AKTİF olan kişiler NEDEN savaşsın? Ne amaçla? Niye? Azcık düşünerek yazın lütfen şu yazınızı ve sunucu tanıtımımı buraya cevap vererek kirletmeyin. Eleştirmek tabii ki herkesin hakkı ama sistemlerime daha oyuna girmeden laf etmek kimsenin hakkı değil. Amatörce yapıldıysa buyrun piyasaya siz de sunucu çıkartın. Ben de incelemeden konunuza bir güzel dayatayım. Kasalar anlattığınız o hiçbir şeye benzemeyen olay dışından çok uzak. Her eşya gayet iyi, tüm kasaların içinde özel itemler var ve çıkma şansları yüksek. Hiçbir kasada çöp denilecek bir şey yok, bunu da oyuna girseniz anlardınız :) Evet kasa eşyasından bir tane eşya gelecek ne bekliyorsunuz kasayı üstünüze mi yapalım?
Sunucumuzun görsellerinde de açıklama aramışsınız, ben sayılı sistemlerimden bahsetmişim, onları da oyuna GELİP GÖRÜN bir zahmet.
Evet, daha fazla uzatmanızı istemiyorum ve hala benimle bir derdiniz varsa DM'm size açık. Kendiniz yapabilecekseniz benim amatör sistemlerimi yapınız, baharatın tadını almak için eti ilk önce yemelisiniz. İyi akşamlar ;)
nicegreekcoder
Teşekkür ederim abi, üstümde de emeğin az değil. Ablama selamlar :)Kardesim hayirlisi olsun. kurdugun sunucun digerlerinden farkli olmasi, iceriklerinden farkli olmasi ve icerisindeki bir cok gorsel zenginlikle sunucuyu guzel yapmissin. Eline koluna sağlik
nicegreekcoder
Sunucuya girdikten sonra hepsinin çözümünü bulucaksınız yukarda yazdıklarınızın da ayrıca şu en çok aktif olan kişiler en güçlü en iyi kişiler değil eğer anlama kabiliyetiniz varsa okuyun derim."En Çok Aktif olan kişilerin fotorafı yerine Gerçekten o oyuncuların PvPsi çekilebilirdi" Burada ne anlatıyosunuz cidden sinirlerim bozuldu. AKTİF olan kişiler NEDEN savaşsın? Ne amaçla? Niye? Azcık düşünerek yazın lütfen şu yazınızı ve sunucu tanıtımımı buraya cevap vererek kirletmeyin."
> Gerçekten sunucuya renk vermesi için. 3 tane skine baktım... Bu sunucunun en iyileri? Bu kadar? İnsanlar arası en iyisi kim olcak diye çatışmamı yapmak istiyorsunuz? Aktiflik? AFK Simulatörü... Boss'a hasar? Belki boss'un sonsuz canı olur hadi neyse... Fakat zamanı olmayıpta iyi olmaya çalışan oyunculara + Vermezseniz bu daha çok business gibi birşey olur. Sunucuma bağımlı olmayıpta baya gelişmek isteyenler çok geride kalır.
" Amatörce yapıldıysa buyrun piyasaya siz de sunucu çıkartın. Ben de incelemeden konunuza bir güzel dayatayım. "
> Bir haritaya amatörce deriz ve hemende kılıç bize doğru yönlendirilir. Artlara laf atmadım. Ordaki direk alana dedim. Bildiğin basit bir Builderin kopyalayabileceği birşey. Bunun neyini savunabilirsinki? Sadece artlar oraya renk katmış başka türlü buildliğe yeni başlamış bir kişi gibi yapmış. Hiçbir renk hiçbir depth yok. Direk yapmış sadece.
"Kasalar anlattığınız o hiçbir şeye benzemeyen olay dışından çok uzak. Her eşya gayet iyi, tüm kasaların içinde özel itemler var ve çıkma şansları yüksek. Hiçbir kasada çöp denilecek bir şey yok, bunu da oyuna girseniz anlardınız :) Evet kasa eşyasından bir tane eşya gelecek ne bekliyorsunuz kasayı üstünüze mi yapalım?"
>Kasayı oyuncular nasıl elde ediyor? Bunun hakkında birşey yok... Sadece satın alarakmı edebiliyoruz? Bunu açıklarsan ona göre bende açıklicam o zaman. Sunucuya girmek isterim fakat uzun süredir DNS hatasından dolayı giremiyorum(Bunun çözümünü bulmaya çalışıyorum,Sizinle kaynaklı deyil)