Boxpvp sunucusu için savaş plugini önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emwre_rohsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 925
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emwre_rohsy

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhabalar boxpvp sunucusu açıyoruz ve bir savaş plugini lazım.
Oyuncuların canları üstlerinde gözükecek ve birbirlerine vurdukdan sonra 10 saniye içerisinde oyundan çıkarlarsa eşyaları gidecek yada lobiye giremeyecekler savaş esnasında.
Spigot 1.20.1
Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Savaşta iken çıktıkları zaman itemlerinin düşmesini sağlamak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanabilirsiniz.

Peki savaştayken alışveriş yerine yada pvp kapalı olduğu yerlere kaçmasını nasıl engelleyeceğiizi biliyor musunuz?
CombatLogX eklentisinde onu da engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. /plugins/CombatLogX/expansions kısmında adı ya World Guard Compatibility yada Compat World Guard tarzı bir şeydi. CombatLogX 'in spigot linkinde Documentation kısmında Expansions mevcut oradan detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.

CombatLogX eklentisinde onu da engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. /plugins/CombatLogX/expansions kısmında adı ya World Guard Compatibility yada Compat World Guard tarzı bir şeydi. CombatLogX 'in spigot linkinde Documentation kısmında Expansions mevcut oradan detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.
Yardımın için teşekkür ederiz ancak bu eklentiyi ekledigimizde sunucuda çok lag olduğundan kaldırmak zorunda kaldık maalesef ancak hala yerine bir plugin bulamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl