bunu nereye yazıcam o kadar bilgim yok siteden kurdum suncuyuKod:on join: teleport player to {spawn} set join message to "&8[&a+&8] &7%player%" stop
Bu kod ile yapabilirsiniz
ZINKKK
Skript adlı plugine ihtiyacınız var . Kurduktan sonra Skript > scripts klasörüne girin ve yeni bir .yml dosyası oluşturup yukarıdaki yazıyı içine atın. Daha sonra oyundan /sk reload (dosya adınız neyse o) şeklinde skript reloadlayın.bunu nereye yazıcam o kadar bilgim yok siteden kurdum suncuyu
sağolunn..Skript adlı plugine ihtiyacınız var .
birde boxpvp sunucusu için hangi pluginler daha iyi olur?Skript adlı plugine ihtiyacınız var .
tşeekkürler.BoxPVP hakkında fazla bir bilgim yok Hazır paket veya ücretli paket alabilirsiniz.
spawn nasıl ayarlarımSkript adlı plugine ihtiyacınız var . Kurduktan sonra Skript > scripts klasörüne girin ve yeni bir .yml dosyası oluşturup yukarıdaki yazıyı içine atın. Daha sonra oyundan /sk reload (dosya adınız neyse o) şeklinde skript reloadlayın.
ZINKKK
spawn adlı bir dünya oluşturun multiversecore adlı plugine sahip olmalısınız daha sonra setspawn çekin. Birkaç komut daha vardı ama şuan bilgisayar başında değilim kontrol sağlayamıyorum. Ufak bi araştırma ile internette bilgileri basitçe bulunabilir.spawn nasıl ayarlarım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!