Çözüldü BoxPvP sunucumda canlar çok az gidiyor oyun moduyla alakalı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bacaklısolıcan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
taehoon

Discord:

sagodana

Selam öncelikle yaklaşık 8-9 ay önce box pvp sunucusu açtım arkadaşlarla oynamak için sonra geri sıkılıp vaz geçtim şimdi tekrar heveslendim ama şöyle bir proglem yükledim pl den kaynaklımı bilmiyorum ama sunucudaki canlar çok az gidiyo örnek vereyim koruma 3 full deri set düşünün ona keskinlik 1 kılıcla vurunca yarım kalp gidiyo yada hiç gitmiyor yani combo atıncada gidiyor ama 25 30 vuruşda anca öldürüyor yani buna ne sebep olabilir neden böyle oluyor bir fikriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum bu arada oyun modu hep hard dı bütün oyun modlarına denedim ayrıca aynı şey oldu sunucuyuda değiştiremiyorum sunucuda baya emek var gerçekten yardım ederseniz çok sevinirm

Merhaba, bu tür durumlarda sunucunuzun eklentilerini bizimle paylaşmanızda fayda var (ekran görüntüsü); bu sayede sorunu çok daha hızlı bir şekilde çözümleyebiliriz, iyi forumlar <3

Sorunu çözdüm teşekkür ederim sunucudaki 1 kaç tane gereksiz pluginden dolayıymış ilgin için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl