Wortex707a
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Wortex707a
Discord:
s2wx
s2wx
DeluxeMenus ile kendiniz yapabilirsiniz ya da bunu direkt bilet mantığında yapabilirsiniz. Bu şekilde başkalarına yaptırmak değil de araştırıp kendiniz yapmanız sizin için daha doğru olanı, hem yaparken tecrübe kazanıyorsunuz ve tekrar yapacağınız zaman zorlanmıyorsunuz.Ne Olucak:
/portalmarket Yazınca
Menü Açılcak
Ordan Nether Şeyi Olcak Mesela 32 Altın Bloğuna Nether Yetkisi Alcak
1 Kere Tıklayınca Yeterli Malzemesi Varsa
Başarılı Bir Şekilde Netheri Açtın
Yoksa
Yeterli Malzemen Bulunmuyor
Eğer Açarsa
Tekrar Tıklayınca
/warp nether'a atıcak
easywarp kullanıyorum
umut54
command /netherwarp:
trigger:
if player's inventory contains 32 gold blocks:
remove 32 gold blocks from player's inventory
give player permission "nether.warp"
send "32 altın bloğunuz alındı ve nether bileti verildi!" to player
else:
if player has permission "nether.warp":
send "Warp noktasına gönderiliyorsunuz..." to player
tp player to 100, 64, 100 # Burada istediğin koordinatları gir
else:
send "Yeterli altın bloğunuz yok ve warp yetkiniz yok!" to player

_thread
Lütfen yapay zekaya skript yaptırıp insanları mağdur etmeyin.Sizin için basit bir skript örneği bırakıyorum bunu kendinize göre kişileştirebilir ve geliştirebilirsiniz. Skript'i bir kaç yıl önce kullanıyordum sizin isteğinize göre
[(force)] teleport %entities% (to|%direction%) %location%
Maiolide
Cidden artık herkes yapay zekâya bir şeyler kodlattırıp kendini yazılımcı vs. sanıyor bunun kötü yanı ise insanlar yararlanamayıp mağdur kalıyor.Lütfen yapay zekaya skript yaptırıp insanları mağdur etmeyin.
tp diye bir effect yok; teleport player to location(1,1,1, world("world")) olmalı ve özellikle dünya belirtilmelidir. Değişkenler bile bunu bu şekilde yapar.
give player permission diye bir effect yok, varsa bile addon gerektirir ki bunu belirtmemişsiniz.
Örnek pattern:
Kod:[(force)] teleport %entities% (to|%direction%) %location%
umut54
Yapay zekaya skript yazdırmadım belirttiğim gibi bir kaç yıl öncesinde kullandığım bir skripti arkadaşın kullanabileceği şekilde düzenledim ve test etmediğimi belirttim.Lütfen yapay zekaya skript yaptırıp insanları mağdur etmeyin.
tp diye bir effect yok; teleport player to location(1,1,1, world("world")) olmalı ve özellikle dünya belirtilmelidir. Değişkenler bile bunu bu şekilde yapar.
give player permission diye bir effect yok, varsa bile addon gerektirir ki bunu belirtmemişsiniz.
Örnek pattern:
Kod:[(force)] teleport %entities% (to|%direction%) %location%
Kendime yazılımcı dediğim 1 mesajımı gösterir misin lütfen. Skripti yazılım sanıp burada bu mesajı yazmanız oldukça komik. Evet herkes yazılımcı değil.Cidden artık herkes yapay zekâya bir şeyler kodlattırıp kendini yazılımcı vs. sanıyor bunun kötü yanı ise insanlar yararlanamayıp mağdur kalıyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!