honeycorestudio
700 ila 1000 arasıBox pvp sunucusu yapmaya çalışııyorum henüz map hazır değil pluginleri kendim kurabildiğim kadar kurmaya çalışıyorum sizce sunucuyu eksiksiz tamamlayacak bi pluginer-developer e ne kadar ücret verilmeli
Aklıma takıldıHocam benim amacım para kazanmak 700tl ye sunucu kurulabiliyorsa neden kimse kurmuyor acaba
Bununla ilgili Bir Konum Var Hocam Kısaca özet geçimHocam benim amacım para kazanmak 700tl ye sunucu kurulabiliyorsa neden kimse kurmuyor acaba
Hocam para vermesi sorun deyilde o para bana geri dönermi yani ben reklama 5bin tl harcasam 1 tl de sunucu yapımı için harcasam 500tl hosting vs derken kâr elde edebilirmiyimBununla ilgili Bir Konum Var Hocam Kısaca özet geçim
1. Yenilik Yok Oyuncular Sıkılıyor
2. Açmak Maaliyetli Aslında 700 tl ye Paket Yaptırdın diyelim hadi Bunun reklamı var sunucusu var cart ı var curt u var
3. Rekabet Fazla Olduğun için Reklama güzel bütçe ayırmazsan piyasada max 1-2 ay dayanabiliyorsun
Biraz incelemek istersen: https://www.mc-tr.com/konu/minecraft-sunucu-piyasasi-bitti-mi.130236/
Sunucu Tutmadıkdan sonra çok zor o paranın geri Dönmesi Kumar gibi tutup tutmiyacağını bilemiyorsunuz ki Net birşey diyemiyorum o yüzdenHocam para vermesi sorun deyilde o para bana geri dönermi yani ben reklama 5bin tl harcasam 1 tl de sunucu yapımı için harcasam 500tl hosting vs derken kâr elde edebilirmiyim
Dm geçin.700 ila 1000 arası
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!