Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba serverime boxpvp de ekleyeceğim ve mine plugini gerekli tabiki mine plugini olarak axmine kullanıyorum. oluşturduğum mapin içine doğal olarak rg attım bir yer kırılmasın diye ve ayrıca madenlere de rg atmak istedim ki sadece madenleri kırabilsinler fakat rg direkt atılmıyor
merhaba serverime boxpvp de ekleyeceğim ve mine plugini gerekli tabiki mine plugini olarak axmine kullanıyorum. oluşturduğum mapin içine doğal olarak rg attım bir yer kırılmasın diye ve ayrıca madenlere de rg atmak istedim ki sadece madenleri kırabilsinler fakat rg direkt atılmıyor
catamines kullanabilirsin bence herneyse maden yerini yapdıkdan sonra madenler varken o madenlerin alanında rg atman gerekiyor bide rg direkt atılmıyor demek yetersiz daha detay verirmisin