ilovemaju
ciatbey
Dimi yani girişleri açtıktan sonra bende pek fark olacağını sanmıyorum boxpvp alt tarafı sonuçta survival falan olsa bloklar yeni özellikler tamam ama mantıksız geliyor.Tabi ki şart değil kullandığın pluginler sistemler sana o sürümde zorluk çıkartmıyor ise 1.20.4'ye yapabilirsin çoğu kişi 1.21.4 açtığını gördüm ama çokta bir farklılık olmaz
1.21.4 bile eski sayılabilir 1.21.8 incelemenizi öneririm
ciatbey
Dimi yani girişleri açtıktan sonra bende pek fark olacağını sanmıyorum boxpvp alt tarafı sonuçta survival falan olsa bloklar yeni özellikler tamam ama mantıksız geliyor.
Hocam ama ne farklar var ki temelde geçmeye değecek yani boxpvp için değecek şeyler yoksa bi survival değil dediğim gibi boş yere uğraşmaya değmez.
Bir çok yeni nesil plugin artık bu api sürümüne göre derlendiği için dedim yoksa 1.16.5 bile kullanabilirsin tamamen sunucunun ne kadar sürdürülebilir olmasını istediğine bağlı
Şimdi için pek bir sorun yok fakat ileride bayılarak kullandığın pluginlerin artık güncellenmemesi veya kullandığın sürüme güncelleme gelmeyebilir karar tamamen senin sezonluk bir sunucumu yoksa yıllarcana sorunsuz açık kalmasını hedeflediğin bir projemi
1.21.11 yada son sürüm kullansanız daha iyi olur.
Tabi tabi daha iyi buildler ve daha güvenilir olur yüksek sürümler.Orası öyle tabii hocam çok haklısınama mesela tab plugininineski sürümü kullanılmıyor yeni olanındada unlimited tag olayı yok yani 1.20.4 ile 1.21.4 arasında çok fark yoksa 1.20 de kalmayı düşünüyırum.
Evet ama hocam performans ve özellik olarak boxpvp katkısı olur mu survivalolsa neyse ama.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!