Çözüldü BoxPvP Hakkında yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekky25

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
ekky25

Discord:

ekky25

Merhaba sevgili forum üyeleri.

Bir süredir aktif tuttuğumu BoxPvp sunucum da bir oyuncu eğerki bir PvP bölgesinde örümcek ağının kırınca örümcek ağı yok oluyor ve 3 4 dakika sonra geri geliyor ben veya yönetici ekibimden hiç kimse yapamıyor yayın açtırttığım bazı kişiler örümcek ağlarını kırınca kendilerinde yok oluyor lakin bende aynı şekilde örümcek ağı gözüküyor bir çok defa discord üzerinden noweb şikayetleri aldım. hatta basit bir skript ile oyuncuların örümcek ağlarını kırmalarını hatta yöneticilerin örümcek ağlarını kırmalarını engelledim ama haylen daha sorun devam ediyor ve ne yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

Log dosyasında hatayı yaşadığınız zamandaki satırları atabilme şansınız varmıdır belki bir eklenti sebep oluyordur.

Merhaba sevgili forum üyeleri.

Bir süredir aktif tuttuğumu BoxPvp sunucum da bir oyuncu eğerki bir PvP bölgesinde örümcek ağının kırınca örümcek ağı yok oluyor ve 3 4 dakika sonra geri geliyor ben veya yönetici ekibimden hiç kimse yapamıyor yayın açtırttığım bazı kişiler örümcek ağlarını kırınca kendilerinde yok oluyor lakin bende aynı şekilde örümcek ağı gözüküyor bir çok defa discord üzerinden noweb şikayetleri aldım. hatta basit bir skript ile oyuncuların örümcek ağlarını kırmalarını hatta yöneticilerin örümcek ağlarını kırmalarını engelledim ama haylen daha sorun devam ediyor ve ne yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
Örümcek ağı görsel olarak mı? sadece duruyor yoksa blok işlevlerini yerine getiriyor mu?

Örümcek ağı görsel olarak mı? sadece duruyor yoksa blok işlevlerini yerine getiriyor mu?
Merhaba bazı oyuncular örümcek ağlarını her hangi bir pvp bölgesinde kırıyor ve o oyuncuda sadece yok oluyor o oyuncu resmen nowe gibi vururken başka oyuncularda o noweb gibi vururken örümcek ağı oluyor örümcek ağı kırıldıktan 5 dakika sonra geri geliyor anlayamadım ve çözemedim sorunu

Log dosyasında hatayı yaşadığınız zamandaki satırları atabilme şansınız varmıdır belki bir eklenti sebep oluyordur.
Her hangi bir eklentiden olduğunu düşünmüyor hata olunca log düşmüyor lakin gözümden bir şey kaçmıştır diğe alta eklenti listemi koydum resim olarak.İnceleyebilirsiniz
1747070005018.webp

CoreProtect eklentisinden ötürü olabileceğini düşünüyorum eğer geri alma olayı yaşatıyorsa o olmadan bir dener misiniz?

CoreProtect eklentisinden ötürü olabileceğini düşünüyorum eğer geri alma olayı yaşatıyorsa o olmadan bir dener misiniz?
Dediğin mantıklı ama eklenti kaynaklı olsaydı bende aynı bugu yapabilirdim ama test edicem gün içersinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl