fuıpsaşoıfhaeşouf
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Ludius
Discord:
-ludius-
-ludius-
BoxPvP sunucumuz için yenilikler arıyoruz.Daha yapmaya başlamadık ama bu fikirleri göz önünde bulundurarak yapmaya başlayacağız inşallah. Fikirlerinizi bekliyoruz.Fikirler yenilikçi,daha önce yapılmamış veya yaparsak sunucuyu aşırı iyi yapacak fikirler olmalı.
-ludius-
Paket için sağol fakat bizim crash veya hile koruması gibi alanlarda pek bilgimiz yok yardımcı olurmusun ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-ludius-
Blokların yere koyulduktan belirli bir süre sonra silinmesi hakkında bir bilgin varmı ? Daha doğrusu onu worldGuard ile nasıl halledeceğimizi bilmiyoruz.özel yetenekli kılıçlar, metin taşları, bölgelerde ağ koyulabilmesi ve 10 saniye sonra silinmesi, bir fikir verebilir belki size :D
_exalina
Skript ile yapabilirsinBlokların yere koyulduktan belirli bir süre sonra silinmesi hakkında bir bilgin varmı ? Daha doğrusu onu worldGuard ile nasıl halledeceğimizi bilmiyoruz.
profesor7037
Tam böyle bir paket hazırlıyorum :) isterseniz görseller atabilirim. bu arada detaylı fikirleriniz varsa yada size danışabilirmiyim bu konuda discord adresiniz varsa ?özel yetenekli kılıçlar, metin taşları, bölgelerde ağ koyulabilmesi ve 10 saniye sonra silinmesi, bir fikir verebilir belki size :D
_exalina
eğer belirli bir bütçen varsa ve bu konuda netsen discorddan ulaş her türlü yardımcı olurumPaket için sağol fakat bizim crash veya hile koruması gibi alanlarda pek bilgimiz yok yardımcı olurmusun ?
-ludius-
Tam böyle bir paket hazırlıyorum :) isterseniz görseller atabilirim. bu arada detaylı fikirleriniz varsa yada size danışabilirmiyim bu konuda discord adresiniz varsa ?
_exalina
İstersen discorddan bana ulaş birbirimize yardımcı olalım eksiklerimizi tamamlayalım :DTam böyle bir paket hazırlıyorum :) isterseniz görseller atabilirim. bu arada detaylı fikirleriniz varsa yada size danışabilirmiyim bu konuda discord adresiniz varsa ?
profesor7037
-ludius-
_ludius_Tam böyle bir paket hazırlıyorum :) isterseniz görseller atabilirim. bu arada detaylı fikirleriniz varsa yada size danışabilirmiyim bu konuda discord adresiniz varsa ?
-ludius-
İstersen discorddan bana ulaş birbirimize yardımcı olalım eksiklerimizi tamamlayalım :D
discord: exalina_
_exalina
harbi kaliteEkli dosyayı görüntüle 229971 Ekli dosyayı görüntüle 229972
bunlar sadece örnek kılıç
buda + basma sistemi.
Ekli dosyayı görüntüle 229973
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!