Boxmining de bunlar mantıklı mi sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nroxsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nroxsy

<3
Elmaslar
52
Minecraft
Buffy45789 / UstaOyuncuTR

Discord:

nroxsy

Merhabalar,
Şuan da boxmining sunucu yapıyorum ve sizce bunlar olması mantıklı mi?
1-) özel tab , özel scoreboard
2-) özel set , özel kılıçlar kazmalar
3-) düşük tps
4-) görevli ranklar (görev yaparak rütbe atlama)
5-) özel menü , özel gui
6-) sırlama
7-) özel kasalar
8-) özel kılıçlar (uçuran yada kör eden kılıçlar)
Sizce bunlar boxmining için mantıklı mi yada değil mi öneriniz bekliyorum.

- Düşük tps'in mantıklı mı oluşunu sorman bile mantıksız

Merhabalar,
3-) düşük tps
5-) özel menü , özel gui
6-) sırlama
7-) özel kasalar
Özel tab ve özel scoreboard özel set özel kılıç ve kazmalara gerek yok görevli ranklarda gereksiz özel gui menü de gerek yok özel kasalarada gerek yok

Son düzenleme:
Özel tab ve özel scoreboard özel set özel kılıç ve kazmalara gerek yok görevli ranklarda gereksiz özel gui menü de gerek yok özel kasalarada gerek yok
Sunucu diye bir şey kalmadı zaten

Özel olanları normal yapmanız daha iyi olur onu anlatmaya çalıştım
Özel olanları itemsadder dan yaparak daha yeni kıyafet yeni kılıçlar yaparak özellikler basarak oyuncuların daha hoşuna gidecek şekilde olacak.

Merhabalar,
3-) düşük tps
5-) özel menü , özel gui
6-) sırlama
7-) özel kasalar
özelden kastığınız itemsadder ise gereksiz emek harcamış olursunuz sade anlaşılır yapsanız yeterli diye düşünüyorum

Selamlar, listen genel olarak bir BoxMining sunucusunu ayakta tutacak temel ve güzel özelliklerden oluşuyor. Ancak birkaç kritik noktaya dikkat etmen lazım:
düşük TPS ? Muhtemelen yanlışlıkla yazdın ama düşük TPS sunucunun kasması demektir. Oyuncu çekmek istiyorsan TPS her zaman 20 olmalı.
Özel kılçlar: Uçuran veya kör eden efektler çok eğlencelidir ama PVP dengesini bozarsa oyuncu kaçırır. Test ederek eklemeni öneririm.
görevli ranklar: En mantıklı madde bu. Sadece düz maden kazmak yerine oyuncuya bir amaç vermen sunucunun ömrünü uzatır.
Özetle: 3. madde hariç hepsi mantıklı ve olması gereken özellikler. Bunları düzgün bir tasarımla (GUI/Tab) birleştirirsen ortaya kaliteli bir iş çıkar. Başarılar dilerim!

Son düzenleme:
Selamlar, listen genel olarak bir BoxMining sunucusunu ayakta tutacak temel ve güzel özelliklerden oluşuyor. Ancak birkaç kritik noktaya dikkat etmen lazım:
Düşük TPS mi? (Aman Dikkat!): Muhtemelen yanlışlıkla yazdın ama düşük TPS sunucunun kasması demektir. Oyuncu çekmek istiyorsan TPS her zaman 20 olmalı.
Özel Kılıçlar (Madde 8): Uçuran veya kör eden efektler çok eğlencelidir ama PVP dengesini bozarsa oyuncu kaçırır. Test ederek eklemeni öneririm.
Görevli Ranklar: En mantıklı madde bu. Sadece düz maden kazmak yerine oyuncuya bir amaç vermen sunucunun ömrünü uzatır.
Özetle: 3. madde hariç hepsi mantıklı ve olması gereken özellikler. Bunları düzgün bir tasarımla (GUI/Tab) birleştirirsen ortaya kaliteli bir iş çıkar. Başarılar dilerim!
Düşük tps dediğim zaten 20 altı gormicek

Merhabalar,
3-) düşük tps
5-) özel menü , özel gui
6-) sırlama
7-) özel kasalar
clan sistemi ve klan sıralaması + ödüller vs. olabilir klasikleşmiş fakat bu boxpvpde temeli kuran bir unsur bence. ve senin sunucunun seçilmesinin bi nedeni olmalı neden seçilsin o sunucu mesela genelden farklılaştırman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl