utkutiger5
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Justatutku
Discord:
JustTutku#2323
JustTutku#2323
XBrexorX#2521
Sorununuzu anlatırmısınız?Box pvp sunucum için world guard dan anlayan biri lazım nerdeyse hiç bilmiyorum her şey birbirine karıştı
sessizlik_1
World edit ile birlikte kullanılırBox pvp sunucum için world guard dan anlayan biri lazım nerdeyse hiç bilmiyorum her şey birbirine karıştı
Öncelikle o bölgeye (spawn) komple bir wg atıyorsunuz.Box pvp sunucum için world guard dan anlayan biri lazım nerdeyse hiç bilmiyorum her şey birbirine karıştı
Merhaba Benimde Sorunum Var World Guard İle Claim Attım (boxmining)
sadece madenleri ve taşı kırmayı nasıl açıcağımı bilmiyorum
Bu şekilde sizde halledebilirsiniz.Öncelikle o bölgeye (spawn) komple bir wg atıyorsunuz.
Örneğin spawn adında, yasaklamak istediklerinizi örneğin pvp & tnt & creeper-explosion vb bunları ekliyorsunuz o wg flaglarına.
Daha sonrasında Demir madeni var mesela o madeninde kırılacak kısımlarını çapraz alt ve üst şeklinde seçip, /rg define madendemir örnek olarak adlandırıyorsunuz.
Daha sonra bu wg nin flaglarınada /rg flag madendemir block-break allow yazıyorsunuz. Bu sayede blokları oyuncular kırabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!