Dartux
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 16
Discord:
dartux#6005
öncelikle merhabalar!
kimileriniz ile tanışıyor, kimileriniz ile tanışmıyoruz. Aranızda ilk defa ismimi duyacak olanlar da olabilir fakat yıllardır bu ortamın içerisindeyim. Çeşitli isimlerle(b3nt, tümenbey..) aranızdaydım aslında. Şimdi ise yeniden aktif bir şekilde sizlerleyim! Yöneticiliğini yaptığım the cool voyns projesinin ilk ödevini sizlerle paylaşıyorum. Umarım memnun kalırsınız, iyi eğlenceler!
bounty skript 1.0 beta!
nedir bu bounty skripti?
özellikle pvp sunucularının vazgeçilmez özelliklerinden biridir. Rakibini öldürdükçe puan kazanıp, öldüğün zaman kaybettiğin bir sistemdir. Çoğu yabancı sunucuda "elo"(benzer bir sistem) adı altında da kullanılmaktadır.
kurulumu nasıl yapıyoruz?
normal skript yükler gibi yüklüyorsunuz. Skript yüklemeyi bilmiyor iseniz; sunucunuzun plugins dosyasına ulaşın. Plugin dosyası içerisindeki skript klasörünü açıp scripts dosyasının içerisine yüklemeniz yeterli olacaktır. (plugins>skript>scripts)
komutlar nelerdir ve ne işe yarıyorlar?
/bounty [oyuncu];
bu komut ile bounty puanınıza bakabilirsiniz. Ayrıca /bounty [oyuncuismi] yazarak başka bir oyuncunun bounty puanına bakabilirsin. Unutma ki; bounty puanına baktığın oyuncuya bildirim gidecektir.
/bildirim;
başka bir oyuncu tarafından bounty puanınız sorgulandığında size bildirim mesajı geliyor. Bu bildirim mesajı açmak veya kapatmak için bu komutu kullanmalısınız.
/bountyadmin [oyuncu];
adminler tarafından kullanılan bir komuttur. Belirtilen oyuncunun bounty puanlarında değişiklik yapılabilir. (bkz; bounty puanı eklenebilir, silinebilir ve sıfırlanabilir.)
neden kod halinde değil de dosya halinde paylaşıldı?
dosya içerisinde skriptin hem Türkçe hem de İngilizce dilleri mevcut. Ayrıca detaylı bilgi içeren bir makale yazısı da dosyanın içinde bulunmaktadır. Ve skript'in daha hızlı kopyalanmaması ve çalınmaması için ufak bir önlem aldık diyedebiliriz.
skript indirme linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dosya güvenlik kontrol linki; siteye bağlanırken sorun yaşıyorum, güncelleyeceğim.
(!) destek ve diğer görüşmeler için PM atabilirsiniz. Ayrıca skript hakkındaki görüşlerinizi yorumlamayı unutmayın, keyifli oyunlar! (skriptin beta sürümde olduğunu unutmayalım..)