Botsentry - Flamecord + 2LS Antibot - Aegis / LPX - Spigotguard - ExploitFixer / Matrix - Vulcan - AAC - Spartan » Hangileri en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Epikoyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
Anti crash,anti bot ve anti hile plugileri alacağım verdiğim paramın çöpe gitmesini istemiyorum hangilerini alayım

Discord üzerinden eklerseniz fikir verebilirim AhmetVeazy#3060

fikir vericekseniz burada verinki bu konuya bakanlar bu konudan yararlansınlar herşeye discorda çağırmayın
Peki bunda sizi ilgilendiren şey nedir ben zamanında almıştım indirimli olarak sunabilirim çünkü sunucu açmıyorum artık :)

Peki bunda sizi ilgilendiren şey nedir ben zamanında almıştım indirimli olarak sunabilirim çünkü sunucu açmıyorum artık :)
pek sanmıyorum böyle sert çıkışmanızıda beğenmedim vede destek ekibi olsaydınız misal şuan uyarıyı almıştınız sanfsdbfdsgsdg

pek sanmıyorum böyle sert çıkışmanızıda beğenmedim
Anladım siz sanmamaya devam edin o halde her yoruma da atlamazsanız çok mutlu olurum insanlar iki kişi konuşur üçüncü olmayın lütfen :)

Anladım siz sanmamaya devam edin o halde her yoruma da atlamazsanız çok mutlu olurum insanlar iki kişi konuşur üçüncü olmayın lütfen :)
3. siz oluyorsunuz sanırım ilk ben yazdım konuya neyse dünkü çocukla muhattap olamam

3. siz oluyorsunuz sanırım ilk ben yazdım konuya neyse dünkü çocukla muhattap olamam
Mücahit'e çocuk demeni kınıyorum dostum (evet bu çocuk mücahitin yeni ismiyle döndüğü yan hesap dslkmbsdlmbdslkb)

Ayrıca! Mücahit'e dünkü çocuk dediğin için seni kınıyorum ve en kısa zamanda Mücahit'ten özür dilemeni bekliyorum!!!!!!

Ekstra; Başta @Wafe olmak üzere forum kurallarında en azından dolandırıcıya yataklıktan ceza bulunmaması gibi bir sürü önemli kuralı koymadıkları için MC-TR yönetim ekibine teşekkürler! Mücahit size müstehak ne diyelim umarım en kısa zamanda forum yöneticisi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl