Rehber Botların Ve Saldırıların %90 Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Socks5 proxysisi ile rahatça delinebiliyor bunlar ama socks5 kullananlar genelde minecraft oynayan kitle değil zaten.
işi bilen biri socks5 ile botlarını gönderdiği zaman sunucunun işi biter.

Stop Proxy hala kullanan var mı :/

Kendi sunucumda da kullandığım mükemmel bir eklenti. Herkese tavsiye ederim :)

Kısa ve öz anlatım olmuş umarım işe yarar deniyeceğim teşekkürler

bu güzel olabilir iste

arkadaşlar sunucunuza bungeecord un son sürümünü kurun ayarlarını yapın port kapatmak için aşşağıda verdiğim eklentiyi kullanın bot falan atamazlar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konu gayet, başarılı bilmeyenler için güzel bir rehber.

Güzel anlatım olmuş. AntiBotDeluxes kullanıyorum sıkıntısız.

Bunun %90'nını engelleyeceğinden emin misiniz ve denediniz mi?
Konunun açılmış olduğu zamanda evet engelliyordu diye biliyorum. Artık her dakika yeni yeni proxyler çıkıyor. Şu an paralı alınan eklentileri bile bot konusunda geçebilecek kişiler tanıyorum. Kısaca şu an ki zamana bakarsak %20 bile engellediğini sanmıyorum.

ben yedim acıkcası :D

simdi tek basıma sunucu acmaya calisacağım ve bu sefer botu engellemek istiyorum ve isime yariyacak bir plugin gibi duruyo yani ben beğendim konuyu elerinize sağlık.
Bu eklentiyle önleyemezsiniz kesin çözüm için makinanıza ip güvenlik duvarı eklemelisiniz.
GeoFirewall veya AntiDDOSPro kurarsanız yurt dışına kapatır ve aynı ip'dan 2 kişi girmesini ayarlarsanız sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl