Rehber Bot ve DDoS'tan kurtulmak mı istiyorsun? Gel Bakalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IMasiveHD2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.823
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı bir konu

Yararlı konu sağol.

Benim gibi sunucusunu koruma altına almak isteyen arkadaşlar açısından oldukça yararlı bir konu içeriği olmuş ki eline ve kalemine sağlık ?

bot korumasına ek olarak authme geoip kullanarak tr lokasyonu dışındaki girişleri kapıyabilirsiniz iyi bir koruma sağlar

Attığın Pluginler hic bir işe yaramaz whitelist acarsan kimse girmez ABK-AntiBot v2 sürümü zaten ücretsiz paylaşacağım onu kullana bilir insanlar

Ünlü bir yazılımcının dediği gibi "Hiç bir sistem güvenli değildir.".

Teşekkürler bilgilendirici olmus

Bu anlatım bence iyi değil.

Üzgünüm. DDoS engellenemeyen tek saldırı çeşitidir. Her sistem ddos geçirir, ülkelere bile ddos atarak saldırıyorlar.
size tavsiyem ovh sunucu satan firmalar var, veya direk ovh'dan sunucu alıp bungee kurun, yine işler ama hissetmessiniz
içinizi rahatlatacaksa,

Yani kurtulmak istiyorsan diye başlık atıyorsun ve böyle bir mesaj atıyorsun, yanlış yazdın demiyorum.

Güzel bir anlatım olmuş.

Dürüst olmak gerekirse gereksiz bir konu.Anti Bot pluginleri genelde daha çok lag sokuyor whitelist veya sunucuyu durdurmak gerekiyor.Ddos için hostinglerin koruma paketleri bulunuyor.Yinede eline sağlık.
o sunucunun donanımıyla alakalı eğer detected server ise öyle bir sorun olmaz vede çoğu hostun paketi var doğrudur lakin onlar bir bakıma koruyor hsot ile özel konuşulup daha fazla para vererek kendinize özel ddos koruması yapabilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bi anlatım ellerine sağlık

Elinize Saglik Bilmeyenler İçin Faydali Olmus

Sunucusunu korumak isteyen sunucu sahipleri için yararlı bir rehber olmuş ayrıca konu güzel anlatılmış eline sağlık.

Bungeecord için koruma istiyorsanız ücretsiz olan BotFilter - Flamecord önerebilirim :)

Botu bilemem ama ddos engellenmeyen bir saldırı türüdür yeteri kadar ddos gelirse korumalar ı hiç edebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl