Cylonce#4109
Merhaba sunucumda Antijoinbot oldugu halde bot attıklarında lag oluyor acaba bana mesela giriş yaparken tekrar giriş yapın diye bir yazı skripti atarmısınız antijoinbot uygun bende var ama ilk girdiginde demiyor
#Create By xOrcun
#Bot Koruma Skripti
options:
prefix: www.mc-tr.com
atilma-mesaj: &73 Saniye Sonra Lütfen Tekrar Giriş Yapın
#&8[&6Bot&8-&6Koruması&8]
#on join:
#if {safewall::%player%} is not set:
#if player doesn't have permission "safe.giris":
#kick the player because "{@prefix}{@atilma-mesaj}"
#wait 0.3 second
#set {safewall::%player%} to 1
#stop
on skript start:
delete {safewall}
on first join:
if {safewall::%player%} is not set:
#if player doesn't have permission "safe.giris":
kick the player because "{@prefix}{@atilma-mesaj}"
wait 0.3 second
set {safewall::%player%} to 1
wf "[%now%] %player% Adlı Oyuncu Sunucuya İlk Defa Giriş Yaptı!" to "plugins/Skript/log.yml"
stop
on skript start:
delete {safewall}
on load:
send "" to console
send "" to console
send "www.mc-tr.com" to console
send "www.mc-tr.com" to console
send "" to console
send "" to console
on quit:
delete {safewall::%player%}
Not: Skript alıntıdır ve denenmemiştir!Kod:#Create By xOrcun #Bot Koruma Skripti options: prefix: www.mc-tr.com atilma-mesaj: &73 Saniye Sonra Lütfen Tekrar Giriş Yapın #&8[&6Bot&8-&6Koruması&8] #on join: #if {safewall::%player%} is not set: #if player doesn't have permission "safe.giris": #kick the player because "{@prefix}{@atilma-mesaj}" #wait 0.3 second #set {safewall::%player%} to 1 #stop on skript start: delete {safewall} on first join: if {safewall::%player%} is not set: #if player doesn't have permission "safe.giris": kick the player because "{@prefix}{@atilma-mesaj}" wait 0.3 second set {safewall::%player%} to 1 wf "[%now%] %player% Adlı Oyuncu Sunucuya İlk Defa Giriş Yaptı!" to "plugins/Skript/log.yml" stop on skript start: delete {safewall} on load: send "" to console send "" to console send "www.mc-tr.com" to console send "www.mc-tr.com" to console send "" to console send "" to console on quit: delete {safewall::%player%}
Bu arada, AntiJoinBot bir işe yaramaz. Ç. Lobi kurmanı tavsiye ederim..
Alpho320#9202
Eklenti olaraksuanda bot yiyorum fakat sunucuya girmiyorlar girip cıkıyorlar oda lag yapıyor bunu nasıl engellerim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
çalışmıyor
Protection:
enableProtection: true
countries:
- TR
countriesBlacklist:
- A1
- US
- GB
enableAntiBot: true
antiBotSensibility: 5
antiBotDuration: 10
on connect:
if {safewall::%player%} is not set:
if player doesn't have permission "safe.giris":
kick the player because "&a[&6Safe-Wall&a] &b10 saniye içerisinde tekrar giriş yapın."
wait 0.3 second
set {safewall::%player%} to 1
wait 10 seconds
stop
on quit:
on skript start:
delete {safewall}
.
Eklenti olarakkullanabilirsin.Eklentiyi yükleyip reload attıkdan sonra Authme plugininizin config.yml dosyasına girip, Protection: ile başlayan kısmı bulup şu şekilde değiştirmeniz gerekmektedir;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:Protection: enableProtection: true countries: - TR countriesBlacklist: - A1 - US - GB enableAntiBot: true antiBotSensibility: 5 antiBotDuration: 10
Ekstra olarak skript ile engellemek için:
Kod:on connect: if {safewall::%player%} is not set: if player doesn't have permission "safe.giris": kick the player because "&a[&6Safe-Wall&a] &b10 saniye içerisinde tekrar giriş yapın." wait 0.3 second set {safewall::%player%} to 1 wait 10 seconds delete {safewall::%player%} stop on quit: delete {safewall::%player%} on skript start: delete {safewall}
vds yemi kurucagım bunu ?sorunun düzelir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Aynen öyle.merhaba authme aktid edince bunu motd yazısı gidiyor ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
vds yemi kurucagım bunu ?
deniyecegim :DAynen öyle.
İşe yaşadıysa en iyi cevap seceblrnsn
| Emre |#6756
1. Skript lag yaptırır girmese bile bi sürü bota komut uygulacağı için lag yapacaktır.Merhaba sunucumda Antijoinbot oldugu halde bot attıklarında lag oluyor acaba bana mesela giriş yaparken tekrar giriş yapın diye bir yazı skripti atarmısınız antijoinbot uygun bende var ama ilk girdiginde demiyor
AxteriaFX#4649
akat sunucuya girmiyorlar girip cıkıyorlar oda lag yapıyor bunu nasıl engellerim
| Emre |#6756
Malesef bu plugin koruma sağlamıyor daha önce açtığım sunucuda kullanmıştım fakat bot giriyordu.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu Kullanmanı Öneriyorum Sorununu Kesin Çözücektir
AxteriaFX#4649
Malesef bu plugin koruma sağlamıyor daha önce açtığım sunucuda kullanmıştım fakat bot giriyordu.plugini ise daha iyi koruma sağlıyordu.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
| Emre |#6756
Bende ilk öyle karıştırmıştım pluginlerin isimleri çok benzer olduğumdan herkes karıştırabilir.Yanlış Bilgi Vermişim Ama Pluginin Adını Unutmuştum
Arkadaş Düzeltmiş Saolsun
1 ELMAS HAKETTIN :D
on connect:
if {a::%player%} is not set:
kick player due to "&bSunucu&fIsmi &c&l» &2Lütfen 3 Saniye Sonra Tekrar Giris Yap!"
wait 3 second
set {a::%player%} to true
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!