IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Evet Doğrudur.Senin sunucun windows
Yusuf Demir#4555
Evet Doğrudur.Senin sunucun windows
O halde firewall kullanabilirsin iptables olayı linux için portlar engelleniyor orada.Evet Doğrudur.
Twenor42 #7483
İptables - geofirewall profesyonel programlar en son çözüm bunlar.O halde firewall kullanabilirsin iptables olayı linux için portlar engelleniyor orada.
Yusuf Demir#4555
Vds Kullanıyorum Batihostun Windows 2002 Gibi Bir Sürümünü.3Gb Ram Onu Yükseltebilirim Sıkıntı Yok.[DOUBLEPOST=1485766370,1485766335][/DOUBLEPOST]O halde firewall kullanabilirsin iptables olayı linux için portlar engelleniyor orada.
Vds Kullanıyorum Batihostun Windows 2002 Gibi Bir Sürümünü.3Gb Ram Onu Yükseltebilirim Sıkıntı Yok.O halde firewall kullanabilirsin iptables olayı linux için portlar engelleniyor orada.
Yusuf Demir#4555
Dediğiniz Programları Vds'ye Kurup Deneyeceğim.Umarım İşe Yarar Bir Çözüm Olur.Yapılan Saldırılar Bot Saldırısı Veya Bot Saldırısı Olmadığı Zamanlarda Vds'ye Olan Saldırı Sanırsam Çünkü Servere Atılan Botun Vds'ye Etkisini Şuana Kadar Görmedim En Fazla Server Çöker Ama Bu Vds'yi Ağırlaştırmaz.İptables - geofirewall profesyonel programlar en son çözüm bunlar.
Twenor42 #7483
Dediğim program tüm dünyaya girişleri kapatır consola yansıtmazDediğiniz Programları Vds'ye Kurup Deneyeceğim.Umarım İşe Yarar Bir Çözüm Olur.Yapılan Saldırılar Bot Saldırısı Veya Bot Saldırısı Olmadığı Zamanlarda Vds'ye Olan Saldırı Sanırsam Çünkü Servere Atılan Botun Vds'ye Etkisini Şuana Kadar Görmedim En Fazla Server Çöker Ama Bu Vds'yi Ağırlaştırmaz.
Yusuf Demir#4555
Tamam Çok Teşekkür Ederim.Peki Vds'nin Ağırlaşma Sebebleri Nelerdir Ramla İlgisiz Olan Sebeplerden Bahsediyorum Çünkü İlk Aldığımda Kasma Sorunu Vb. Sorunlar İle Hiç Karşılaşmaz İken Son 1 Haftadır Baya Bir Ağırlaştı.Acaba Direkt Olarak Vds'yemi Saldırı Oluyor Bunun Gibi Bir İhtimal Mevcutmudur.Windows devam et sen dediğim programdan bot geçmez kesin söylüyorum.
Twenor42 #7483
Sana bir örnek vereyim sunucuya 3 GB verirsen kasar ama batihosttan 4 alıp sunucuya 3 verirsen kasmaz.Tamam Çok Teşekkür Ederim.Peki Vds'nin Ağırlaşma Sebebleri Nelerdir Ramla İlgisiz Olan Sebeplerden Bahsediyorum Çünkü İlk Aldığımda Kasma Sorunu Vb. Sorunlar İle Hiç Karşılaşmaz İken Son 1 Haftadır Baya Bir Ağırlaştı.Acaba Direkt Olarak Vds'yemi Saldırı Oluyor Bunun Gibi Bir İhtimal Mevcutmudur.
Yusuf Demir#4555
Tamamdır Hocam Bir Deneyeyim Dediğinizi.Teşekkürler Tekrardan İlginiz İçin.Sana bir örnek vereyim sunucuya 3 GB verirsen kasar ama batihosttan 4 alıp sunucuya 3 verirsen kasmaz.
Twenor42 #7483
Önemsiz kolay gelsin konu spam oluyor yeni sıkıntın olursa yeni konu açabilirsin @ByArtem konu kilit.Tamamdır Hocam Bir Deneyeyim Dediğinizi.Teşekkürler Tekrardan İlginiz İçin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!