Çözüldü Bot Saldırısını Nasıl Durdurabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır Skype Varsa Alabilirmiyim Kullanacağım Vakit Sana Msj Atarım Tam Ne Yapmam Gerekirse Söylersin Çok Sağolasın Tekrardan.
Sen bunları unut googleye bot.koruma skripti.yaz çıkar kardeşim :) onu kur yeter li olur birde.proxyleri engellemek için o aldım dediğin plgyi kur yeter

Sen bunları unut googleye bot.koruma skripti.yaz çıkar kardeşim :) onu kur yeter li olur birde.proxyleri engellemek için o aldım dediğin plgyi kur yeter
Eyw Yardımlarınız İçin Çok Çok Teşekkür Ediyorum Yardım Edenlere Fikir Belirtenlere Vesselam.İyi Forumlar.

Oyuna bot girdiğinden çokmez oyun consol dayanamadığı için çoker o botların girmediği consola yansır hiçbir bot skripti Plugini sunucuyu çökmekten kurtaramaz.

Hayatında kaç kere bash terminal kullandında konsol çöker diyorsun ?
Aslanım ben bu bilgileri netten öğrenmedim batihostun sahibinden öğrendim senin gibi netten okuyupta yazmıyorum anladın mı

:D Ben mi netten okuyorum Ayrıca batihostun sahibinden öğrendiysen netten öğrenmişsindir demektir. Ben kendim direk hayatımda linux kullanan bir insanım, eğer pp mi bilseydin bunu da rahatlıkla anlardın.
Nettenmi biz günde 30-50 kişiye yardım edecek oğrendik bu bilgileri.

Dediğim gibi kimse anlamaz beni anlıyamaz beni

Bot saldırısını durduramazsın MUHAHAHAHA

Bot saldırısını durduramazsın MUHAHAHAHA
Gerçekten Espiritüel Bir Kişiliğe Sahipsiniz.Bu Espriyi Yapabilmek İçin Umarım Fazla Düşünmemişsinizdir,Hakarette Etmek İstemiyorum Şahsınıza Lakin Üslübunuzu Burada Sergilemezseniz Daha Düzgün Bir Forum İçerisinde Çözüm Arayabiliriz.

En kolay çözüm authme'yi veritabanına bağlayıp internetten kullanmak.
Veritabanı Derken Server Sitesi Kastında Bulunmak İstemişsiniz Sanırım,Peki Bunu Oraya Bağlamak Ne Kadar Zor Veya Ne Kadar Kolay Bunun İnceliklerini Şahsınızdan Öğrenebilirmiyim.Teşekkürler İyi Forumlar Yardımınız İçin.

Veritabanı Derken Server Sitesi Kastında Bulunmak İstemişsiniz Sanırım,Peki Bunu Oraya Bağlamak Ne Kadar Zor Veya Ne Kadar Kolay Bunun İnceliklerini Şahsınızdan Öğrenebilirmiyim.Teşekkürler İyi Forumlar Yardımınız İçin.
Onlar fasa fiso consola yine yansıyacak consolun çökecek yine ben sana çözümü soledim kesin çözüm o

Kayıtları siteden yaparsanız oyuncu kaybı yaşarsınız. En iyi çözüm MineSec dedim yukarıda fakat onunda artık işe yaramadığını duydum o nedenle iptables yapın veya firewall kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl