Çözüldü Bot Saldırısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gaiji

Ziyaretçi
Sunucuma bot saldırısı yapılyıor ve konsola disconnect oldukları spamı yağıyor eğer bu disconnect mesejları çıkmasa lag girermi
bu mesajların konsoldan gözükmesini nası engelleybilirim botlar sunucuya giremiyor ama konsolda disconnetcler lag yapıp sunucu çöküyor lütfen
çözümmmm

bot koruma eklentisi yükleyerek bu problemi minimuma indirebilirsiniz
bungeecord bir sunucuya sahipseniz en güzel forklardan olan aegis'i tercih edip gerekli ayarlarıda yaparsanız sorun kalmayacaktır
1-2 adet plugin bırakıyorum aşağıya incelersiniz

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ücretsiz
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ücretli (bungeecord değilse sunucunuz kesinlikle bunu öneririm)

AntiBotDeluxe
AntiJoinBot

Size önerim bu pluginlerdir.

Son düzenleme:
arkadaş bot koruma sordu da :d

Şu konsola gelen disconnect mesajalrı kapatılmaz mı ? zaten antijoin bot felean var ama yinede çökyüor

Plugins-Essentials-config.yml- 370. ve 374. kısımları düzenle bozmadan kaydet joined the game mesajı için. none yazdığında olmuyor ise birde boş bırakıp dene yani sadace böyle olucak diye düşünyorum

Aegis ve orta seviye bir firewall ile korunabilirsin.

1607707103958.png

ben konsola böle disconnect spam gelmesini engellemek istiyorum nasıl yapacağım çözümü varmı ?

Son düzenleme:
AntiBotDeluxe
AntiJoinBot

Size önerim bu pluginlerdir.

AntiBotDeluxe yerine Kullanabilcemiz Büssürü Ücretsiz Eklenti vardır!

Şahsen Önerdiklerim:

2LS AntiBot -> 2LS Teamin yaptığı Bir Plugindir Linkler:

Exploit Koruması İçin:

ExploitFixer -> 2LS Teamin yaptığı bir plugindir Linkler:

Ben o disconnect mesajlarının konsolda gözükmesini istemiyorum siz bana bot koruma plsi öneriyorsunuzu
ama server suncuya botlar girdği için çökmüyor botlar sunucuya giremiyor zaten koruma var fakat o konsoldaki disconnect spamları
laga sokup çöküyor onları kapatcak plugin yokmu ??????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl