Crypton
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 110
- Minecraft
- Crypton
Discord:
Crypton#0161
Crypton#0161
Crypton#0161
Bungee yok aegis kullanamam, botsentry denemiştim sanırım oda çalışmıyoBot sentry öneririm ve aegis
ABEL TÜRKOĞLU#0666
Hocam O Değilde Siteden Kayıt Yapmayı Düşünün Birde.MERHABALAR ÖNCELLİKLE BİRSÜRÜ BOT KORUMASI KULLANDIM ŞU BOTLARDAN KURTULAMIYORUM
GERÇEKTEN KURTULABİLCEĞİM KORUMA VARSA YAZARMISINIZ? ÜCRETLİ ÜCRETSİZ FARKETMEZ KESİN ÇÖZÜM LAZIM YOKSA BANA 5 6 KİŞİ Bİ ANDA GİRDİĞİNDE WHİTELİST AÇICAK 5DAKİKA SONRA KAPATACAK SKRİPT YAPILIYOSA ONU KULLANIRIM
Fakat bazı oyuncular siteden giriş yapmayı sevmiyor ancak ünlü sunucu olursa öyle yapmalı yoksa baya bir oyuncu kaybeder.Hocam O Değilde Siteden Kayıt Yapmayı Düşünün Birde.
Yapmak İsterseniz AuthMe'de KickNonRegister Kısmını True Yapıp Eğer Web Siteniz Varsa Birde Bağlayın Oraya Bu Dertten Kurtulmuş Olursunuz.
Discord ulaşırmısın JESUS#8504Bungee yok aegis kullanamam, botsentry denemiştim sanırım oda çalışmıyo
Fakat bazı oyuncular siteden giriş yapmayı sevmiyor ancak ünlü sunucu olursa öyle yapmalı yoksa baya bir oyuncu kaybeder.
ABEL TÜRKOĞLU#0666
reg_only: |-
&e&lANTİ BOT KORUMASI
&f
&aSunucuya Sadece Web Sitemizden Kayıtlı
&aOlanlar Girebilir Web Sitemizden
&aKayıt Olmak İçin;
&f
&e&lwww.*.com
&f
&cKayıt Olduktan Sonra Bu Mesajı Görmeye
&cDevam Ediyorsanız 1-2 Dakika Bekleyiniz.
&f
&a&lANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!