Bulundu BOT KORUMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.356
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crypton

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
110
Minecraft
Crypton

Discord:

Crypton#0161

MERHABALAR ÖNCELLİKLE BİRSÜRÜ BOT KORUMASI KULLANDIM ŞU BOTLARDAN KURTULAMIYORUM
GERÇEKTEN KURTULABİLCEĞİM KORUMA VARSA YAZARMISINIZ? ÜCRETLİ ÜCRETSİZ FARKETMEZ KESİN ÇÖZÜM LAZIM YOKSA BANA 5 6 KİŞİ Bİ ANDA GİRDİĞİNDE WHİTELİST AÇICAK 5DAKİKA SONRA KAPATACAK SKRİPT YAPILIYOSA ONU KULLANIRIM

Bot sentry öneririm ve aegis

MERHABALAR ÖNCELLİKLE BİRSÜRÜ BOT KORUMASI KULLANDIM ŞU BOTLARDAN KURTULAMIYORUM
GERÇEKTEN KURTULABİLCEĞİM KORUMA VARSA YAZARMISINIZ? ÜCRETLİ ÜCRETSİZ FARKETMEZ KESİN ÇÖZÜM LAZIM YOKSA BANA 5 6 KİŞİ Bİ ANDA GİRDİĞİNDE WHİTELİST AÇICAK 5DAKİKA SONRA KAPATACAK SKRİPT YAPILIYOSA ONU KULLANIRIM
Hocam O Değilde Siteden Kayıt Yapmayı Düşünün Birde.
Yapmak İsterseniz AuthMe'de KickNonRegister Kısmını True Yapıp Eğer Web Siteniz Varsa Birde Bağlayın Oraya Bu Dertten Kurtulmuş Olursunuz.

Hocam O Değilde Siteden Kayıt Yapmayı Düşünün Birde.
Yapmak İsterseniz AuthMe'de KickNonRegister Kısmını True Yapıp Eğer Web Siteniz Varsa Birde Bağlayın Oraya Bu Dertten Kurtulmuş Olursunuz.
Fakat bazı oyuncular siteden giriş yapmayı sevmiyor ancak ünlü sunucu olursa öyle yapmalı yoksa baya bir oyuncu kaybeder.

Fakat bazı oyuncular siteden giriş yapmayı sevmiyor ancak ünlü sunucu olursa öyle yapmalı yoksa baya bir oyuncu kaybeder.

Oyuncu kaybetmek uğruna sunucunun kalitesinden ödün verip sürekli bot ataklarıyla oyun oynanmaz bir hale gelmesindense siteye bağlayıp hem daha fazla hizmet sunup hem de atakların bir nebze de olsa önüne geçebilir.

Ekleme Yapmak İstiyorum.
AuthMe Configden KickNonRegister Kısmını True Yaptıktan Sonra Mesaj Ayarları Dosyasında Reg_Only Kısmını
Kod:
reg_only: |-
    &e&lANTİ BOT KORUMASI
    &f
    &aSunucuya Sadece Web Sitemizden Kayıtlı
    &aOlanlar Girebilir Web Sitemizden
    &aKayıt Olmak İçin;
    &f
    &e&lwww.*.com
    &f
    &cKayıt Olduktan Sonra Bu Mesajı Görmeye
    &cDevam Ediyorsanız 1-2 Dakika Bekleyiniz.
    &f
    &a&lANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Bu Verdiğim Metni Kullanabilirsin.

Alt Alta Yazacaktır Görsel Olarak Böyle Daha Hoş. Tabii Bu Benim Fikrim.

AntiBotDeluxe kurmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl